Помер український актор Сергій Романюк

Помер український актор Сергій Романюк

Укрінформ
На 66 році життя помер народний артист України, актор Івано-Франківського академічного обласного музично-драматичного театру імені Івана Франка Сергій Романюк.

Про це повідомив у Facebook Івано-Франківський міський голова Руслан Марцінків.

«До глибини душі зачепила звістка про смерть актора Сергія Романюка... Попри вік він був сповнений енергії і планів. Готувався до виступів з "Новим театром" і міг дати фору будь-якому молодому. Від нього йшов неймовірний позитив і така душевна, ненав'язлива мудрість. Мало що в цій скромній, простій людині видавало зірку екранів, народного артиста... Спочивайте з миром! Ми неодмінно пам'ятатимемо Сергія Романюка - великого актора і Людину!» - написав Марцінків.

Сергій Романюк - український актор, член Національної спілки кінематографістів України. Народився 21 липня 1953 року у Кривому Розі на Дніпропетровщині. Народний артист України (1998). З 1972 року працював в Івано-Франківському академічному обласному музично-драматичному театрі імені Івана Франка. Актор знявся майже у 40 фільмах, зіграв близько сотні ролей. Найголовнішою вважав роль Митрополита Шептицького у фільмі «Владика Андрей».

Торік Сергій Романюк розповів Укрінформу про те, що цю роль він вистраждав, приходячи на проби п’ять разів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-