Андре Тан випустив лінію окулярів у власному дизайні

Андре Тан випустив лінію окулярів у власному дизайні

Фото
Укрінформ
Український дизайнер Андре Тан випустив колекцію окулярів в колаборації з українським брендом Sunderson.

Як передає кореспондент Укрінформу, до презентованої сьогодні колекції увійшли 2 моделі жіночих сонцезахисних окулярів та 2 моделі діоптричних окулярів унісекс у кількох кольорових рішеннях.

«Це була моя давня мрія, я сам вже 6 років ношу окуляри, тому така колекція для мене дуже символічна. Мені хотілося створити щось суперсучасне, але з іншого боку – класичне й канонічне, тому у нас вийшла досить строга колекція з фешн-напиленням», - сказав український кутюр’є в коментарі нашому агентству.

Спочатку Андре Тан думав розробити велику кількість моделей, але вирішив для першого разу обмежитись чотирма, віддавши перевагу стилю.

Читайте також: У Chanel уже призначили наступника Лагерфельда

При створенні колекції діоптричних окулярів він керувався «преппі – стилем» (Preppy - стиль, якому характерні акуратність, зручність і елітарність. Схожий на сучасний стиль smart casual, однак, насамперед, це – стиль елітних марок – ред.), а розробляючи сонцезахисні окуляри для жінок, надихався образом Одрі Хепберн з фільму «Сніданок у Тіфані».Також у колекції представлена модель сонцезахисних окулярів «ретро-кішечка». Андре Тан пожартував, що це модель, яку минулого року могли дозволити собі лише «укушені модою», а зараз – їх сміливо надягатимуть дівчата, які тримають руку на пульсі часу.

«Жодного каміння, ланцюжків чи блискіток, просто класика, доведена до досконалості. Звичайно ці моделі зручні та якісні, і мають прослужити, як мінімум, 3-4 роки», - розповів Андре Тан.Дизайнер переконаний, що окуляри є окремим аксесуаром, який пасує до всього і грає окрему скрипку в ансамблі нашого вбрання. Всі супутні аксесуари (серветка, футляр) виконані в червоно-білих кольорах, а зображена на них геометрія смужок передає сучасний street art.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-