У Львові створять банк крові для тварин

У Львові створять банк крові для тварин

Фото
Укрінформ
У Львові закупили першу партію обладнання для створення банку крові для тварин.

Цей унікальний для Західної України гуманітарний проект дасть змогу рятувати життя чотирилапим та ефективно лікувати їх, повідомила прес-служба міської ради.

"Унікальний для Львова та Західної України банк крові, який використовуватимуть для порятунку та ефективнішого лікування чотирилапих, буде створено у Львові. Комунальне підприємство "Лев" за допомогою друзів, партнерів, а також небайдужих людей зібрало 170,5 тис. грн на втілення першої частини гуманітарного проекту. Загалом його бюджет становить майже 300 тис. грн, тож збір триває", - йдеться у повідомленні.

Для банку крові тварин придбали мікроскоп, необхідний для діагностики патологічних станів тварин-донорів перед забором крові, холодильник, водяну баню, механічний екстрактор та проплачений аванс за центрифугу.

До гуманітарного проекту долучилися ветерани АТО, школярі, які взяли участь у конкурсі малюнків "До тварин, як до себе". Їх роботи було відібрано до календарів, кошти від продажу яких надійшли на придбання обладнання для банку крові.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-