Фільм «Людина з табуретом» про мандрівника-дивака виходить у прокат

Фільм «Людина з табуретом» про мандрівника-дивака виходить у прокат

Укрінформ
Документальна стрічка про режисера і мандрівника Леоніда Кантера «Людина з табуретом» виходить 21 лютого у широкий український прокат.

Про це повідомляє прес-служба Держкіно.

"Документально-пригодницький фільм «Людина з табуретом» створено на основі матеріалу, який Леонід Кантер відзняв під час експедицій з табуретом до океану, участі у захисті Донецького аеропорту та інших епізодів свого життя. Частиною проекту стали казки народів світу, які зібрали дружина Леоніда Діана Карпенко та дочка Магдалена під час подорожі до Мису Горн. Оформлення казок виконала студія Ridni Animation. Музику до фільму створили та надали гурти OY sound system, Balaklava Blues, Freel та ДІЛЯ і навіть один з учасників табуретної експедиції", – ідеться у повідомленні.

Читайте також: Виходить нова версія книги про навколосвітню подорож із табуретом

Як зазначається, 20 лютого у столичному кінотеатрі «Жовтень» відбудеться прем'єра фільму. На ный будуть присутні учасники творчої команди, що працювала над стрічкою «Людина з табуретом», – друзі і колеги Леоніда, які випустили разом з ним документальні фільми «Війна за свій рахунок», «Добровольці божої чоти» та «МІФ».

Також на подію завітають режисер Ярослав Попов, продюсерка Катерина Мізіна, режисер анімації Родіон Шуб, композитор Тарас Галаневич і герой фільму Кирило Кравцов.

Читайте також: Фільм "Людина з табуретом" вирушить у допрем’єрний тур містами України

Фінансування проекту автори зібрали шляхом краудфандингу на платформі «Спільнокошт». Виробництво фільму також підтримав Український культурний фонд.

15 лютого стрічка «Людина з табуретом» вирушає у прем’єрний тур Україною. Покази за участі творчої команди відбудуться у Луцьку, Львові, Житомирі, Рівному, Сумах, Харкові, Запоріжжі, Одесі та Вінниці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-