У Карпатах шукають туриста з Німеччини

У Карпатах шукають туриста з Німеччини

Укрінформ
Закарпатські рятувальники з вечора 24 січня шукають громадянина Німеччини, який загубився у горах під час катання на лижах.

Про це повідомляє ДСНС України у Закарпатській області.

«Повідомлення про загублення людини у горах надійшло з г. Драгобрат, що у Рахівському районі. О 19:45 в оперативно-рятувальну службу повідомили, що під час катання на лижах загубився громадянин Німеччини 1971 року народження. Для проведення пошуково-рятувальних робіт було залучено рятувальників Ясінянського та Рахівського гірських пошуково-рятувальних відділень, громадські рятувальники, а також ратрак та снігоходи волонтерів», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Синоптики попереджають про лавини у Карпатах

Зазначається, що працівники ДСНС обстежили полонину Драгобрат та прилеглі території. Близько 22:30 у напрямку до полонини Урда знайшли лижі – ймовірно, вони належали зниклому. Однак, обстеживши полонину, туриста не знайшли.

Сьогодні до проведення пошукових робіт долучились 23 рятувальники Рахівського, Ясінянського, Лазещинського та Ужгородського гірських пошуково-рятувальних відділень, а також громадські рятувальники і волонтери. Крім того, додатково залучили працівників лісового та мисливського господарства, котрі здійснюватимуть обходи будиночків лісників та вівчарів.

Читайте також: У Карпатах насипало метр снігу

Як повідомили рятувальники, упродовж минулої доби вони вже виїздили на пошуково-рятувальні роботи на території Міжгірського району. 24 січня о 16:20 до оперативно-рятувальної служби Закарпаття повідомили, що в районі гори Гимба Міжгірського району втратили орієнтир та заблукали четверо сноубордистів. Усі – мешканці міста Львів 1996, 1997 та 1998 років народження. Про це туристи повідомили рятувальникам телефоном, коли зрозуміли, що самотужки не зможуть повернутися до бази відпочинку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-