Ксенія Собчак заявила, що приїхала до Києва “без політичного контексту”

Ксенія Собчак заявила, що приїхала до Києва “без політичного контексту”

Укрінформ
Зранку 17 січня російська журналістка, телеведуча і політична діячка Ксенія Собчак завітала до української столиці.

Як повідомляє ATR, спочатку Собчак не уточнювала причину свого візиту. Однак згодом, коли інформація про її приїзд поширилась у ЗМІ, Ксенія вирішила внести ясніть у ситуацію, написавши пост у своєму Telegram-каналі.

“Приехала к подруге. Выставила сториз. Журналисты обрывают телефон. То есть представить себе ,что в Киев можно просто любить ездить и иметь тут друзей без политического контекста невозможно,да?)  ад какой-то. А здесь кстати гостеприимные и прекрасные мои друзья. И никакой политики. Кроме того,что за день стало ясно,что абсолютное большинство моих знакомых убеждены в победе Порошенко. Потому что «у него все бабки» ))))”, – йдеться у дописі Собчак.

Читайте також: Собчак скасувала поїздку у Київ на форум YES

Приїхати до Києва Ксенії Собчак не завадило те, що її ім'я знаходиться в базі даних сайту «Миротворець». Воно потрапило туди на початку березня 2018 року, коли з'ясувалося, що журналістка відвідувала територію окупованого Криму у квітні 2014-го. Варто відзначити, що раніше Собчак виправдовувала окупацію Криму, але потім заявляла, що вважає півострів українською територією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-