Спейсі не визнав свою провину в домаганнях до хлопця

Спейсі не визнав свою провину в домаганнях до хлопця

Укрінформ
Під час судового засідання американський актор Кевін Спейсі не визнав своєї провини в домаганнях до 18-річного хлопця.

Про це повідомляє CNN.

"Актор Кевін Спейсі прийшов до суду в Нантакеті, а (його адвокат – ред.) оголосив, що його клієнт не визнає свою провину у звинуваченнях у домаганнях до 18-річного офіціанта на острові", - йдеться у повідомленні.

В свою чергу суддя задовольнив клопотання прокурорів, заборонивши Спейсі наближатися до потерпілого та його родини.

Суддя також дозволив актору не приходити на наступне судове засідання, яке заплановане на 4 березня. Однак Спейсі повинен залишатися на телефонному зв’язку.

Як повідомлялося, 25 грудня прокуратура округу Кейп-Айленд у штаті Массачусетс висунула офіційні звинувачення проти відомого американського актора Кевіна Спейсі. Вони пов'язані з домаганнями та насильством щодо 18-річного хлопця, що передбачає до п'яти років ув'язнення.

Читайте також: Поліція припускає, що домагання Кевіна Спейсі є на відео

За минулий рік Кевін Спейсі отримав низку звинувачень у сексуальних домаганнях, які він здійснював з середини 1980-х років до 2016 року. Кар'єра актора похитнулася, коли 30 жовтня 2017 року актор Ентоні Репп поскаржився на непристойну поведінку Спейсі. На тлі скандалу американська мережа Netflix призупинила виробництво серіалу "Картковий будинок", в якому знімався Кевін Спейсі, і заявила, що розриває співпрацю з актором.

Відтоді Спейсі закидали обвинувачення в агресивній сексуальній поведінці й інші люди. Крім того, у липні цього року поліція Великобританії почала розслідування за трьома новими звинуваченнями проти Спейсі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-