Юна піаністка з Донеччини стала призером міжнародного конкурсу в Брюсселі

Юна піаністка з Донеччини стала призером міжнародного конкурсу в Брюсселі

Фото
Укрінформ
Юна піаністка Діана Стогнушенко з міста Костянтинівка Донецької області стала призером міжнародного конкурсу International Piano Competition César Franck 2018, який відбувся в Брюсселі.

Про це 3 січня повідомили в Департаменті інформаційної та внутрішньої політики Донецької військово-цивільної облдержадміністрації.

«Юна піаністка з Костянтинівки Діана Стогнушенко стала призером міжнародного конкурсу International Piano Competition César Franck 2018, який відбувся наприкінці грудня у Брюсселі… Талановита дівчинка з Костянтинівки виборола третю премію і стала єдиною, хто привіз в Україну нагороду», — йдеться у повідомленні.

Мати дівчинки розповіла, що конкурс був дуже складним, але цікавим, його оцінювали члени журі з Італії, Іспанії, Польщі, Німеччини, Ізраїлю, Бельгії та Росії. Від них Діана отримала не лише нагороду, а й цінні рекомендації і пропозиції щодо подальших виступів.

На конкурсі юну піаністку підтримувала її наставниця — Лариса Бондаренко.

Читайте також: У Берліні відбувся концерт, присвячений 5-річчю Майдану в Україні

Після повернення переможницю разом з наставницею запросили до Маріїнського палацу на зустріч з Петром Порошенком та його дружиною Мариною. Діана отримала також нагороду від Президента України.

Голова Донецької облдержадміністрації Олександр Куць подякував управлінню у справах сім’ї та молоді Донецької ОДА за те, що знайшли можливість фінансово підтримати поїздку талановитої дитини до Брюсселя.

Фото: dn.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-