Український дует ілюстраторів отримав міжнародну премію Little Hakka

Український дует ілюстраторів отримав міжнародну премію Little Hakka

Фото
Укрінформ
Українські ілюстратори Романа Романишин і Андрій Лесів стали лауреатами китайської премії Little Hakka у номінації Best of the Best за книжку "Голосно, тихо, пошепки".

Про це повідомляє прес-служба Видавництва Старого Лева.

"Ще одна перемога Романи Романишин і Андрія Лесіва (творча майстерня «Аґрафка») тішить в останні дні року, що минає. Їхня книжка-картинка про звук і тишу – «Голосно, тихо, пошепки» – стала однією з переможців конкурсу 2nd Little Hakka International Picture Book Award у Китаї... Журі відзначило книжку у номінації Best of the Best", - йдеться у повідомленні.

Як зазначили у видавництві, найкращі видання обирали серед 1766 книг із понад 50 країн. З повним переліком переможців у всіх номінаціях можна ознайомитися на сайті премії.

Читайте також: У Києві відкрилася виставка "Книжкові контракти"

У ВСЛ нагадали, що цей твір дуету ілюстраторів вперше побачив світ українською у «Видавництві Старого Лева» 2017 року, і вже невдовзі здобув низку престижних нагород: зокрема разом із книгою «Я так бачу» переміг у премії «Bologna Ragazzi Award 2018» у номінації «Non Fiction». Права на книжку уже продано у понад десять країн світу.

Little Hakka – міжнародна книжкова премія, що цьогоріч присуджується вдруге. Нагорода має на меті заохочувати і винагороджувати усіх, хто присвячує себе створенню ілюстрованих книг та книжок-картинок, а також надавати нові можливості для міжнародного обміну і співпраці між видавцями, авторами та ілюстраторами.

Фото: starylev.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-