Сукні та обладунки: у Житомирі собаки дефілювали червоною доріжкою

Сукні та обладунки: у Житомирі собаки дефілювали червоною доріжкою

Фото
Укрінформ
У Житомирі на майдані ім. С.П. Корольова відбувся захід «Модний хвіст. Зима – 2019», під час якого одягнуті в оригінальні костюми собаки дефілювали червоною доріжкою та змагалися за перемогу в кількох номінаціях.

Як розповіла кореспондентові Укрінформу директор комунального підприємства «Центр захисту тварин» Олександра Мельник, таке зимове "собаче" дефіле пройшло вперше.

«Ми почали організовувати соціальну роботу з населенням, аби довести, що людина має відповідально і гуманно ставитися до всіх тварин. Виставки та дефіле – це лише маленька частина інформаційно-просвітницької кампанії. У нас багато ідей, тому в наступному році подібних заходів буде ще більше», - зауважила вона.

У Житомирі відбулося собаче дефіле / Фото: Чириця Ірина, Укрінформ

Господарі пухнастих символів 2018 року самі виготовили для них костюми. На червоній доріжці можна було побачити собак у вечірніх сукнях, лицарських обладунках, футбольній формі, теплих кожушках і навіть з крилами метеликів.

Читайте також: У Житомирі студенти виконали різдвяну пісню мовою жестів

Переможців собачого дефіле спочатку обирали у трьох категоріях – «Міні», «Міді» та «Максі». Згодом серед трьох номінантів обрали «Модний хвіст Житомира». Перемогу здобула Веста породи кане-корсо, яка прийшла на свято у вечірній сукні.

Крім того, за оплесками визначили і «Хвостик глядацьких симпатій». Переможницею стала Печенька, яка не має господарів і живе в Центрі захисту тварин.

Усі переможці отримали смачні подарунки та медалі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-