Фонд “Твоя опора” збирає кошти на рентген-апарат

Фонд “Твоя опора” збирає кошти на рентген-апарат

Укрінформ
Благодійні заходи для всієї сім’ї “Сharity weekend. Здоровий день”, які телеведуча та громадська діячка Марія Єфросиніна проводить разом із фондом «Твоя опора», збирають щороку понад 2 мільйони.

Про це вона розповіла в інтерв’ю Укрінформу.

«Ми завжди збираємо кошти на обладнання, бо обладнання допомагає вирішувати комплексні проблеми, тобто, рятувати дітей – сотнями, тисячами. Це – УЗД-апарат, бронхоскоп, лапароскопічна стійка, яка дозволяє малюків, які щойно народилися, оперувати без розрізів. Це абсолютно унікальні речі, які є за кордоном у кожній лікарні, а в нас у країні їх немає взагалі, особливо в державних закладах», - наголосила Єфросиніна.

За її словами, останнього разу було зібрано 436 тисяч гривень, які будуть використані для придбання рентген-апарата, що коштує 4 мільйони. Наразі зібрано вже 3 мільйони завдяки двом Charity weekend.

Читайте також: Благодійний забіг у Рівному зібрав понад 200 "святих Миколаїв"

Єфросиніна розповіла, що допомога надається насамперед державним закладам, «тому що більша частина людей не можуть собі дозволити лікуватися в приватних, і майже все населення їде або до інституту Амосова, або до Інституту педіатрії та гінекології, тому ми допомагаємо їм».

Вона додала, що під опікою фонду «Твоя опора» перебувають 12 дитячих будинків, у яких виховуються майже 2 тисячі дітей. «Так що у нас багато справ. Фонд очолює Лера Татарчук, а ми з Ольгою Балабан є його опікунами», - зазначила телеведуча.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-