Київ прихистить хижаків із Покровська, які жили у поганих умовах

Київ прихистить хижаків із Покровська, які жили у поганих умовах

Відео
Укрінформ
Хижаки з Покровська, у тому числі 12 ведмедів та 6 левів, які перебували у невідповідних умовах в приватному зоопарку, переїдуть до Києва.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив голова Донецької військово-цивільної обладміністрації Олександр Куць.

«Хижаки з Покровська переїдуть до Києва. Такої згоди дійшли з власником Покровського приватного зоопарку Ігорем Падалком про перевезення левів та ведмедів у більш пристосовані умови», - написав очільник області.

Читайте також: В Україні заборонять тестувати косметику на тваринах

Він зазначив, що за словами директора департаменту екології та природних ресурсів Донецької облдержадміністрації Сергія Натруса, який займається цим питанням, максимальне сприяння та допомогу надає міністр охорони навколишнього природного середовища Остап Семерак. Завдяки втручанню міністра є домовленість про те, що леви та ведмеді будуть перевезені до Київського зоопарку - на період, поки Падалко не створить для них відповідні умови.

Куць нагадав, що у Покровському приватному зоопарку з-поміж інших тварин утримується 12 ведмедів та 6 левів. На невідповідні умови їхнього утримання неодноразово вказували як контролюючі органи, так і зоозахисники.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-