Українські вишиті сукні продемонстрували на fashion-показі у Бангкоку

Українські вишиті сукні продемонстрували на fashion-показі у Бангкоку

Фото
Укрінформ
Вишукані сукні з вишивкою у національному стилі, створені українською дизайнеркою Оксаною Полонець продемонстрували на fashion-показі "International Thai Silk Fashion Week 2018".

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, Україна вперше була представлена на міжнародній fashion-події, яка проходила у столиці Таїланду з 2 по 4 грудня.

Полонець спеціально для цього показу створила ексклюзивну колекцію з королівського тайського шовку ручної роботи та української колоритної вишивки.

"Разом з командою майстрів, протягом трьох місяців ми створювали нові дизайни, вигадували нові технології та методи крою. Я закохалася у тайський шовк і думаю, що це буде не остання колекція з використанням цих тканин, оскільки українсько-тайська колаборація - це нове слово в світовій модній індустрії. Така співпраця дає змогу продемонструвати не тільки багату культурну спадщину України, а й вивести її на новий рівень, створивши імідж розвиненої, перспективної та привабливої країни", - розповіла Полонець.

Читайте також: Україна і Польща розпочинають широку “модну” співпрацю

Всього у показі взяли участь 24 відомі дизайнери з усіх куточків світу.

Українські вишиті сукні на fashion-показі у Бангкоку

"Нас не обмежували ні в чому, кожен дизайнер проявив свою творчість та індивідуальність на 100 відсотків, від вишуканих костюмів до вечірніх суконь. Це було неймовірно цікаво та вражаюче", - розповіла дизайнер.

Крім власної колекції та колекції з королівського шовку, вона створила особливе вбрання для посла України Андрія Бешти та його дружини Наталі, які представляють Україну на міжнародному рівні в рамках масштабної події "8-th Celebration Thai Silk", яка триває з 1 по 9 грудня у столиці Таїланду - Бангкоку та збере представників посольств більш як 50 країн.

Фото: Oksana Polonets, FB

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-