Українські економісти презентували книгу про патріотичний менеджмент

Українські економісти презентували книгу про патріотичний менеджмент

Фото
Укрінформ
Український економіст Генефа Швиданенко та бізнес-тренер Ольга Пестрецова-Блоцька презентували свою книгу «Бізнес-економіка: 9Z», в якій поділилися практичною інформацією про реальний бізнес. 

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, презентація видання пройшла у столичній Книгарні «Є».

«Вперше ми в цій книжці вжили словосполучення - патріотичний менеджмент. Це принципово важливо. Якщо люди, які правлять економічний бал, - це патріоти, тоді ми можемо сподіватися на краще”, - розповіла Швиданенко. 

За її словами, у книзі «Бізнес-економіка: 9Z» можна знайти ідеї та кейси з фінансового менеджменту та аналізу, побудови управлінського обліку і бюджетування на підприємствах. 

«Ми поставили завдання - простою мовою написати, яким чином керувати оборотністю, рахувати, скільки потрібно оборотних коштів, як визначати найскладніші взаємозв'язки в економіці, яке співвідношення, скажімо, між прибутком і запасами ”, - розповіла Швиданенко.

Також, у книзі велика увага приділяється загальнолюдським цінностям, оскільки, на думку авторів, на сьогодні це є дуже важливим для всіх. І, читаючи цю книжку, будь-хто зможе подумати над тим, що взагалі є цінним. “Якщо люди пливуть у швидкому ритмі нашого економічного життя, воно дуже динамічне, дуже невизначене, то краще, щоб плили хоч за якоюсь траєкторією, і було б дуже добре, якби вона була позитивною”, - зауважила автор.

Читайте також: "Книгу правил" Паризької кліматичної угоди розробляють у Катовіце делегати 200 країн

Генефа Швиданенко - кандидат економічних наук, професор, завідувач кафедри  економіки підприємств. Є автором багатьох наукових праць та підручників з бізнес-економіки.

Ольга Пестрецова-Блоцька - кандидат економічних наук, доцент, сертифікований бізнес-тренер.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-