Люка Бессона звинуватили у домаганнях ще п'ятеро жінок

Люка Бессона звинуватили у домаганнях ще п'ятеро жінок

Укрінформ
Французького кінорежисера Люка Бессона звинуватили у сексуальних домаганнях ще п'ятеро жінок.

Про це повідомляє Deadline

"Люка Бессона звинуватили у сексуальних домаганнях ще п'ять жінок, в результаті чого загальна кількість жінок, які звинувачують його в неналежній поведінці, зросла до дев'яти", - йдеться у повідомленні.

Як уточнює видання Mediapart, звинувачення висунули колишня помічниця режисера "П'ятого елементу" та "Леона", театральний продюсер, колишня співробітниця його продюсерської компанії EuropaCorp та дві студентки з кіношколи Бессона "Cite du Cinema".

Раніше Бессона звинуватили у домаганнях актриса Сенд Ван Рой і колишня директор з кастингу, чиє ім'я не називалося. Крім того, ще дві жінки стверджують, що зазнали домагань з боку Бессона на кастингу в його паризькому офісі.

Читайте також: У Норвегії судять чоловіка за домагання до понад 300 хлопчиків

Всі інциденти сталися у період 1995-2016 років. 

Як відомо, у 2017 році вибухнув секс-скандал навколо американського продюсера Гарві Вайнштейна. Ця справа викликала загальносвітові дебати про сексуальні домагання під хештегом #MeToo. Про претензії до продюсера заявили близько 80 жінок. За деякими з цих випадків Вайнштейну пред'явили звинувачення. Він визнав факти неналежної поведінки, проте відкидає звинувачення в сексуальних діях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-