Як «сподобатись» Жовтій свині: експерти дали поради на Новий рік

Як «сподобатись» Жовтій свині: експерти дали поради на Новий рік

Укрінформ
Новий 2019 рік буде роком Жовтої Свині, тому у Новорічну ніч слід обирати вбрання жовтого чи золотого кольору, однак якщо в гардеробі такого немає, то завжди можна доповнити вашу сукню чи святковий костюм золотими аксесуарами.

Таку думку на прес-конференції на тему: «Що вдягти на Новий рік 2019: який колір та одяг в тренді» висловила дизайнер Катерина Лукашик, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«В Новий рік ми хочемо отримати якнайкращі позитивні емоції, і одяг в цьому має допомагати. 2019 рік це рік Жовтої Свині. Це має бути рік достатку і успіху для людей. І як можна здогадатись, в одязі будуть актуальні жовті відтінки та золотий. Саме такі кольори будуть на піку популярності у новорічну ніч», - сказала Лукашик.

Читайте також: Висока талія, декольте і ніяких «чохлів для танків» – поради Андре Тана для Plus size

Вона зазначила, що модницям не варто засмучуватись, якщо в їх гардеробі немає святкового одягу таких відтінків, адже в такому випадку, сукню чи костюм можна доповнити золотими прикрасами. Лукашик також нагадала, що при виборі новорічного вбрання слід керуватись тим, де саме ви будете зустрічати Новий рік, адже якщо це ресторан, то доцільною буде сукня, а якщо вдома, в колі сім'ї, то це можуть бути і гарні в'язані речі, які будуть не просто красиві, а ще й зручні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-