Рудницька презентувала нову пісню

Рудницька презентувала нову пісню

Відео
Укрінформ
Українська співачка, громадський діяч та волонтер Анжеліка Рудницька презентувала до Дня захисника України трек своєї нової пісні «Війна»

Про це вона повідомила кореспондентові Укрінформу.

«Ця пісня народилася з реальної історії кохання українського військового та вчительки з прифронтової території. Вона зрозуміла, болюча і щаслива водночас. Подібні історії за час війни я чула багато разів. Бо війна - це не лише зброя, кров, страждання, втрати, водночас це час співчуття, жертовність, високий дух, любов», - розповіла Рудницька про свою нову музичну роботу.

Слова та музику до пісні написав поет, композитор, народний артист України Анатолій Матвійчук.

«Наша історія - зі щасливим фіналом. І я дуже хочу, щоб таких фіналів було якомога більше, щоб наші чоловіки поверталися додому, щоб народжувалися діти. Бо життя завжди перемагає смерть, а любов, я впевнена, переможе війну», - розповіла Рудницька.

Читайте також: Рудницька: Ukraine NOW - це про Україну з традиціями та звичаями

Як відомо, це вже третя пісня Анжеліки про людські історії під час війни, першою була «Вірю» про жінку, яка чекає коханого з війни. Друга - «Люляй-люляй, мій синочку» - драматична колискова, присвячена всім, хто віддав життя за Україну. Третій трек «Війна» - чуттєвий, наповнений переживаннями, надією і великою любов'ю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-