Діти на дорогах: перезентували нову частину книги

Діти на дорогах: перезентували нову частину книги "1000 і 1 поворот"

Фото
Укрінформ
У столиці у вівторок відбулася презентація ІІІ частини книги для дітей про правила дорожнього руху «1000 і 1 поворот. Веселі букви (БДР)».

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я дуже рада, що маю нагоду сьогодні презентувати цю книгу - «1000 і 1 поворот. Веселі букви». БДР, або безпека дорожнього руху, бо ми говоримо, що треба максимально дотримуватися безпечної поведінки на дорозі», - зазначила автор книги, експерт з безпеки дорожнього руху (БДР) і голова Національної програми з безпеки дорожнього руху Traffic Challenge Ольга Дробишева.

Вона додала, що до цього першу частину книги було презентовано у 2015 році, другу - у 2016-2017 роках.

Читайте також: Укртрансбезпека виявила вже понад 10 тисяч перевізників-порушників

Дробишева поінформувала, що у кожній з цих книг на кожному розвороті є певне правило дорожнього руху, викладене в зрозумілій формі для дітей.

«У третій книжці 28 сторінок, це 14 розворотів, 14 правил. У попередніх книжках було по 24 сторінки, тобто по 12 правил. Це 38 правил загалом, бо в кожній книжці - різні правила», - уточнила вона.

Третя частина книги, за словами Дробишевої, вийшла, зокрема, із вкладками - світловідбиваючими елементами.

Як повідомив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький, ця книга вже довела свою ефективність і цікавість.

«Це вже не вперше ми її використовуємо, і однозначно можу сказати, що вона довела свою ефективність, свою цікавість. Книжка може бути дуже корисною, але питання в цільовій аудиторії. Якщо у нас цільова аудиторія - це діти, то їй має бути це цікаво, і ця книжка даної цілі досягає», - наголосив Білошицький.

Під час презентації книги також було зафіксовано рекорд до Книги рекордів України - найбільший тираж книги недержавного замовлення - 313 500 примірників.

Три частини книги «1000 і 1 поворот» - це благодійний проект, книга безкоштовно розповсюджується поліцейськими в дитячих садочках і школах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-