Журналісти ТСН не хочуть бачити Оксану Марченко на своєму телеканалі

Журналісти ТСН не хочуть бачити Оксану Марченко на своєму телеканалі

Заява
Укрінформ
Журналісти «Телевізійної служби новин» виступили проти участі в шоу на «1+1» телеведучої Оксани Марченко, яка є дружиною лідера проросійської організації «Український вибір» Віктора Медведчука.

Про це йдеться в заяві, яку журналісти поширюють у соціальних мережах, зокрема кореспондент Іван Гребенюк.

«Ми, журналісти «Телевізійної служби новин», дізналися про те, що в найближчому сезоні шоу «Танці з зірками» на «1+1» може взяти участь Оксана Марченко. Ми не поділяємо це рішення керівництва каналу і засуджуємо появу в телевізійному ефірі особи, яку пов’язують близькі стосунки з президентом Російської Федерації [Володимиром] Путіним. Чоловік Марченко, Віктор Медведчук, неодноразово робив проросійські заяви, зокрема, нібито про те, що в Україні триває не зовнішня агресія, а громадянська війна», – наголошують працівники ЗМІ.

Читайте також: "Ваті торба": режисери й активісти прийшли під офіс Медведчука

Журналісти додають, що подружжя Медведчука та Марченко «жодного разу за роки війни не засудило російську агресію на Донбасі та анексію Криму».

«Навіть той факт, що шоу є розважальним, не виправдовує появи дружини Медведчука Оксани Марченко в ефірі нашого телеканалу… Як колектив ТСН, ми не можемо вплинути на інший проект каналу, але залишаємо за собою право публічно висловлювати свою позицію щодо цієї ситуації і хочемо запевнити, що рішення каналу «1+1» не позначиться на редакційній політиці «Телевізійної служби новин», – зазначають співробітники ТСН.

Наразі вже відома реакція керівництва "1+1 медіа" на заяву журналістів ТСН.

"Ми неодноразово заявляли, що робота служб інформації в "1+1 медіа" будується виключно на принципах редакційної свободи і неупередженості. Журналісти мають право висловлювати свою думку, в тому числі і з приводу рішень каналу. Проте, хотів би відзначити, що в проекті "Танці з зірками" беруть участь найяскравіші зірки українського шоу-бізнесу, незалежно від своїх політичних поглядів і переконань. Як показують результати досліджень, серед тих, кого було б цікаво побачити глядачам на паркеті, в тому числі і Оксана Марченко. Впевнені, серед 14 пар учасників кожен зможе знайти собі фаворитів", - прокоментував генеральний директор "1+1 медіа" Олександр Ткаченко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-