На

На "Чорноморські ігри" у Скадовськ приїдуть 50 вокалістів

Укрінформ
У Скадовську на Херсонщині 27-29 липня пройде благодійний дитячий фестиваль "Чорноморські Ігри", під час якого відбудеться вокальний конкурс серед дітей 6-16 років.

Про це повідомляє управління інформаційної політики Херсонської облдержадміністрації.

"27–29 липня 2018 року у місті Скадовськ Херсонської області пройде XVI Всеукраїнський благодійний дитячий фестиваль "Чорноморські Ігри"... Головна подія фестивалю – вокальний конкурс, на який цього року зареєструвалося 563 конкурсанти. Після двох відбіркових турів до півфіналу, що відбудеться у Скадовську, пройшло 50 вокалістів та вокальних груп від 6 до 16 років, які і будуть змагатися за звання кращого на Скадовській набережній", - йдеться у повідомленні.

Як зазначили в ОДА, у п'ятницю, 27 липня, відбудеться півфінал вокального конкурсу, 28 липня  – фінал, а 29-го – боротьба за Гран-прі та гала-концерт.

Для конкурсантів, їхніх батьків та викладачів створено дискусійний клуб, до якого завітають авторитетні фахівці шоу-бізнесу. Оцінювати виступи учасників буде журі, до складу якого увійшли відомі фахівці музичної індустрії та мас-медіа: член Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Валентин Коваль, композитор і музичний продюсер Руслан Квінта, співак та композитор, народний артист України Олександр Пономарьов та інші.

Читайте також: На Закарпатті фестивалитимуть із коломийками й у пралісах

Гостями «Чорноморських Ігор» стануть відомі випускники фестивалю та популярні виконавці, в тому числі Сергій Бабкін, D-side band, Alyosha, TamerlanAlena, Тіна Кароль, Мішель Андраде, Артем Пивоваров, «Время и Стекло», Kishe, Нікіта Ломакін, Monatik, Настя Каменських, Оля Цибульська.

Програма фестивалю передбачає багато цікавого для дітей, зокрема, розважальні програми, тематичні вечірки, екскурсії та інші заходи.

Усі заходи безкоштовні для глядачів та учасників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-