Рудницька проведе арт-толоку в

Рудницька проведе арт-толоку в "Пирогові"

Укрінформ
Заслужена артистка України та громадська діячка Анжеліка Рудницька проведе арт-толоку у Національному музеї народної архітектури та побуту «Пирогів» у переддень свого дня народження, 10 червня 2018 року.

Про це вона повідомила в коментарі Укрінформу. 

«Об'єктом допомоги стане одна із найстаріших музейних хат Волинського Полісся, котра знаходиться під загрозою руйнування. Замість квітів і подарунків - зробити внесок на порятунок хати. Кожна гривня до скарбнички - це крок до відновлення хати», - сказала вона.

Цьогоріч на арт-толоці «Анжеліка Рудницька збирає друзів» Анжеліка та її друзі-музиканти влаштують для усіх гостей-благодійників святковий концерт за участі Ілларії, заслуженого артиста України Андрія Князя, гурту «Врода», народної артистки України Наталії Шелепницької, гурту «G-art», Кості Гнатенка, Артура Кульповича,  Ярослави Руденко, Лариси Дедюх,  Романа Гриньківа. 

«На арт-толоку, крім українських артистів, запрошені також дизайнери, політики, громадські діячі та медівники. Не будьте байдужими - долучайтеся до шляхетної справи - порятунку національної спадщини», - наголосила вона. 

Читайте також: Етніка та модерн: Рудницька відкрила виставку робіт у Кабміні

Як відомо, на всі свої дні народження українська співачка, художниця, волонтер та громадська діячка Анжеліка Рудницька проводить благодійні заходи. 

Так 2014 року вона влаштувала акцію «Побажай країні щастя!» у Софії Київській, під час якої гості зібрали допомогу трьом притулкам для дітей-вимушених переселенців. 

У 2015 році Рудницька запросила своїх друзів у Центральний київський госпіталь. Під час акції гості принесли чоловічий одяг, їжу та зібрали понад 4 тисячі доларів, які одразу роздали пораненим українським захисникам. 

2016 року благодійний концерт напередодні дня народження співачки пройшов у Національному палаці культури «Україна», гості зібрали кошти для відпочинку дітей із прифронтової зони. 

У 2017 року друзі іменинниці у рамках ініційованого нею проекту «Територія Книги» зібрали понад тонну україномовних книжок для бібліотек прифронтової зони.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-