В Україні два канали транслюватимуть Євробачення-2018 наживо

В Україні два канали транслюватимуть Євробачення-2018 наживо

Укрінформ
Усі три шоу Євробачення-2018 - обидва півфінали та фінал - UA:Перший та UA:Крим покажуть наживо 8, 10 та 12 травня.

Про це повідомляє PR-служба телеканалу UA:Перший.

Оголошено склад українського національного журі міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2018, яке разом із українськими глядачами вирішуватиме долю балів від України для кожної з країн-учасниць.

"Голова журі Віталій Климов - український музичний продюсер та кліпмейкер, відомий завдяки співпраці з гуртами "Табула Раса", "Океан Ельзи", співачкою Альоною Вінницькою. Члени журі: Alloise - співачка, актриса театру "КРОТ", авторка пісень і вокалістка групи Gorchitza, а також фронтвумен сольного бенду ALLOISE; Артур Данієлян - саунд-продюсер гуртів "Без Обмежень", "Тартак", "Юркеш", "Фіолет"; засновник студії звукозапису Bedroom 43; Христина Соловій -  співачка, музикант, композитор, яка стала популярною завдяки авторській пісні "Тримай", відео до якої має більше 18 млн переглядів на Youtube; Денис Жупник - ведучий радіостанції "ХітФм", шоумен, актор, ведучий заходів, учасник вокального шоу "Голос Країни", учасник розважального телешоу "Зіграй в ящик" (1+1)", - інформують на UA:Перший.

Оцінка національного журі на конкурсі впливає на 50% загального результату учасника. Від кожної з 43 країн-учасниць обирається 5 членів журі. Загальна кількість суддів - 215 осіб.

Читайте також: Євробачення-2018: сьогодні репетиції "Великої п'ятірки" та Португалії

Як повідомляв Укрінформ, міжнародний пісенний конкурс Євробачення цього року пройде у Лісабоні (Португалія). Україну на конкурсі представлятиме співак Melovin з піснею "Under the Ladder".

Пряму трансляцію першого півфіналу Євробачення який відбудеться 8 травня, в ефірі телеканалів UA:Перший та UA:Крим ведучий Євробачення-2017 Тімур Мірошниченко коментуватиме з представницею України на конкурсі в 2014 році в Копенгагені Марією Яремчук; другий півфінал, 10 травня, - з представницею України на Євробаченні-2010 в Осло співачкою Alyosha; фінал Євробачення-2018, який пройде 12 травня, - з переможницею Євробачення-2016 у Стокгольмі Джамалою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-