Євробачення-2018: сьогодні репетиції

Євробачення-2018: сьогодні репетиції "Великої п'ятірки" та Португалії

Укрінформ
На Євробаченні-2018 у Лісабоні 4 травня - шостий день репетицій, зокрема за участі представників країн "Великої п'ятірки", які проходять у фінал автоматично, поза конкурсом.

Про це повідомляє офіційний сайт міжнародного пісенного конкурсу. 

"Сьогодні "Велика п'ятірка" та Португалія, яка приймає гостей, репетирують вперше. Вони проведуть репетиції по 30 хвилин, а потім відбудеться Meet&Greet", - йдеться у повідомленні.

Отож у п'ятницю репетирують представники Португалії, Великої Британії, Іспанії, Німеччини, Італії та Франції. Перша репетиція розпочнеться об 11.00, остання прес-конференція закінчиться о 22.50.

Відповідно до графіка також відбудуться й інші репетиції - по 20 хвилин кожна, та прес-конференції за участю виконавців з Вірменії, Швейцарії, Ірландії, Кіпру, Норвегії, Румунії, Сербії, Сан-Марино, Данії. Акредитована преса матиме доступ до арени.

Також зазначається, що о 22.30 відбудеться офіційне відкриття Eurovision Village (селища Євробачення) на Terreiro do Paco у Лісабоні.

Читайте також: Євробачення у Лісабоні: посол розповіла про “родзинки”

Як повідомляв Укрінформ, 63-й пісенний конкурс Євробачення проходить у столиці Португалії - Лісабоні. Два півфінали і гранд-фінал відбудуться 8, 10 та 12 травня відповідно.

Україну на пісенному конкурсі представляє Melovin з піснею Under the Ladder. Він вийде на сцену останнім, під номером 18, у другому півфіналі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-