Один вихідний - встигнути все

Один вихідний - встигнути все

Афіша
Укрінформ
Попереду лише один вихідний день і потрібно встигнути все. А ми розкажемо, що саме.

Фан-зона Євробачення-2018

Що цікавого: Відвідувачі фан-зони зможуть не лише підтримати учасників конкурсу, а й побачити численні фотозони, взяти участь у безкоштовних майстер-класах з танців, вокалу, португальської мови, і, звісно ж, поспілкуватись з зірками української естради.

Протягом двох тижнів на Вас чекають виставка костюмів і нагород артистів: нагорода переможниці Євробачення Руслани, плаття Альоші, Злати Огневич, Гайтани та Vilna, незвичайні костюми гурту O.Torvald та інших співаків; зустрічі з зірками української естради та їх автограф-сесії.

Коли: 3 - 16 травня

Де: Телецентр «Олівець» (вул. Мельникова, 42)

Скільки: Вхід вільний

Більше інформації: Facebook

Виставка Олександра Ляпіна «Нестійкі об’єкти»

Що цікавого: «Нестійкі об’єкти» дуже важливі – вони є суттю часу, плоттю ситуації, амплітудою настрою, рятівними маятниками. Щоб зрозуміти Нестійкі об’єкти, спочатку треба зрозуміти себе. Це дзеркало, в якому відображене буття, і це ліки від нестійкої позиції спостерігача Нестійкого об’єкта.

Коли: 18 квітня - 7 травня

Де: Я Галерея (вул. Хорива, 49б)

Скільки: Вхід вільний

Більше інформації: Facebook

Гонка з перешкодами Kyiv Race Nation

Що цікавого: Race Nation / Kyiv — тебе очікує шалена трійка забігів. Сподобається як початківцям, так і досвідченим спортсменам. Цієї відстані сповна вистачить, щоб Ви змогли випробувати себе в різних умовах.

Забiг Сили — це початок непростого шляху у трійці наших забігів. Каверзний спринт на 5 км / 20 перешкод .

Забіг Волі — 10 км / 25 перешкод божевільне випробування волі та витривалості на межі можливостей!

Забіг Духу — це справжнє “поле бою”, 20 км / 30 перешкод, скажена траса, випробування фізичної витривалості.

Коли: 5 – 6 травня

Де: Мототрек "Пирогово"

Скільки: від1200 грн 

Більше інформації: Facebook, сайт

Фотовиставка Олега Забєліна «Воїни світу»

Що цікавого: Художні фото, що стають обкладинками бестселерів за версією New York Times та ілюструють безліч статей військової тематики у топових світових виданнях, будуть презентовані на виставці «Воїни світу» Олега Забєліна.

Який вигляд мають австрійські чи норвезькі спецзагони, військово-морські сили США та армії Німеччини, Франції? Чи носить український КОРД більше спорядження, ніж американський поліцейський підрозділ S.W.A.T.? І чому треба провести півдня у львівському болоті чи у водах Дніпра поблизу Осокорків, аби зробити один вдалий кадр такої тематики?

Коли: 2 - 13 травня

Де: Національний музей Тараса Шевченка (бульвар Шевченка, 12)

Скільки: Вхід – за вартістю квитка до музею.

Більше інформації: Facebook

Виставка кактусів та інших сукулентів 

Що цікавого: КП «Київський міський Будинок природи» та секція кактусоводів проводять чергову виставку кактусів, сукулентів та інших екзотичних рослин. Травень -найквітучіший місяць також і для кактусів та сукулентів.

Коли: 3 - 6 травня

Де: КП «Київський міський Будинок природи» (вул. Рогнідинська, 3)

Скільки: 15 - 25 грн

Більше інформації: Facebook

Забіг Wings for Life World Run - APP Run Kyiv

Що цікавого: Wings for Life World Run – це всесвітній благодійний забіг, метою якого є збір коштів для пошуку методів лікування травм спинного мозку. 

Учасники стартують одночасно по всьому світу об 11:00 (UTC), об’єднуючи усі континенти, і незалежно від часу, пори року та погодних умов у їхній місцевості. Серед бігунів - початківці, досвідчені бігуни, професійні спортсмени та учасники в інвалідних кріслах.

Унікальність забігу ще й в тому, що учасники біжать не ДО фінішу, а ВІД нього, намагаючись втекти від автомобіля-кетчера (Catcher Car), який є "рухомою фінішною прямою", що слідує за учасниками у заданому темпі.

Коли: 6 травня о 14:00

Де: Труханів острів

Скільки: 9$ Реєстрація

Більше інформації: Facebook

Весняна толока у лісі на ВДНГ 

Що цікавого: Концепція Толоки дуже проста: ліс — окремо, сміття — окремо. Щоби магія сталася, ми збираємось у неділю, 6 травня, о 10 ранку на ВДНГ та йдемо відокремлювати ліс від сміття, чи то сміття від лісу.

Якщо ви хочете допомогти із прибиранням лісопаркової зони ВДНГ цілою родиною, офісом чи організацією, будемо дуже раді всім вам. Про сміттєві пакети та рукавиці вам турбуватись не треба, про це потурбуємось ми.

Коли: 6 травня 10:00

Де: ВДНГ на площі за Центральним павільйоном (Пр. Академіка Глушкова, 1)

Скільки: Вхід вільний

Більше інформації: Facebook

Фестиваль «UA.ТЕРИТОРІЯ»

Що цікавого: UA.ТЕРИТОРІЯ – це фестиваль стилю, моди та української майстерності. Це платформа, яка збирає як досвідчених виробників, так і молодих стартаперів на шляху створення власного бренду. Все лише українське: одяг, взуття, аксесуари, косметика, смаколики та інші приємні та необхідні речі.

Коли: 5 - 6 травня

Де: Галерея «Лавра» (провулок Лаврський, 9)

Скільки: Вхід вільний

Виставка Влади Ралко «Fashion Show»

Що цікавого: Виставка представляє серію графічних малюнків «Модний показ» найвідомішої експресіоністки сучасної України Влади Ралко.

Серія порушує тему ідентичності, актуальних соціальних і політичних контекстів. Адже хто не замислювався над тим, як мода впливає на нашу свідомість, формує спосіб життя суспільства? Мода позначається й на нашому сприйнятті та розумінні понять краси. Людське тіло, переважно жіноче, усіма засобами підганяється під нові ідеали і за своєю сутністю дедалі більше нагадує той самий одяг, який сучасна людина може будь-якої миті «перевдягнути».

Коли: 11 квітня - 13 травня

Де: Voloshyn Gallery (вул. Терещенківська, 13)

Скільки: Не вказано

Більше інформації: Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-