Розпочали прийом наукових робіт на здобуття премії Франка

Розпочали прийом наукових робіт на здобуття премії Франка

Укрінформ
Міжнародний фонд Івана Франка почав приймати наукові роботи та супровідні документи на здобуття Міжнародної премії імені Івана Франка у 2018 році.

Про це повідомляє прес-служба фонду. 

"Прийом наукових робіт і супровідних документів триватиме до 1 березня 2018 року. Наукові роботи (дослідження, монографії, дисертації, книги, цикли лекцій) мають бути опубліковані у завершеному вигляді протягом 2016 та 2017 років", - ідеться в повідомленні.

Премія присуджується щороку у день народження Івана Франка - 27 серпня - у двох номінаціях: за вагомі здобутки (досягнення) у галузі україністики і за вагомі здобутки (досягнення) у галузі соціально-гуманітарних наук.

Читайте також: До створення фільму "Захар Беркут" долучився міжнародний фонд Івана Франка

Наукові роботи на здобуття премії мають право подавати академічні установи, вищі навчальні заклади України та країн світу, з якими Україна має дипломатичні відносини, а також лауреати премії попередніх років.

Наукові роботи у 3 екземплярах слід надсилати на адресу фонду: 01030, м. Київ, вул. Володимирська, 48а, оф.15. Супровідні документи надсилаються електронною поштою на адресу: frankoprize@ukr.net.

Детальніша інформація про умови подання документів є на офіційному сайті фонду. 

Головним критерієм відбору претендентів на присудження премії є професійна компетентність у науковій галузі та міжнародний рівень наукових досліджень, незалежно від віку, статі, релігійних чи політичних уподобань чи етнічної приналежності автора, наголошують у фонді.

Міжнародну премію ім. Івана Франка засновано у 2015 році. Основною метою премії є сприяння всеохоплюючому вивченню творчої, наукової, громадської діяльності Івана Франка, заохочення вчених з різних країн світу до проведення актуальних досліджень у галузі соціально-гуманітарних наук та україністики.

Преміальний фонд у 2016 та 2017 роках становив 500 тисяч грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-