У Дніпрі презентували альманах «Заради них»

У Дніпрі презентували альманах «Заради них»

Фото
Укрінформ
Альманах «Заради них», що тільки-но вийшов друком, презентували у Дніпропетровській ОДА. У ньому близько трьох десятків зворушливих історій учасників АТО та їхніх рідних, незабутні замальовки з життя, ілюстровані майже сотнею світлин.

Про це повідомили у прес-службі Дніпропетровської ОДА. 

«Цьогоріч організували декілька фотосесій за участю АТОвців та їхніх родин. Кожного разу презентували тематичні виставки. Ідея видати альманах виникла спонтанно – вирішили об’єднати в одній книзі всі історії. Їх зібрали близько 30. Формат саме періодичного видання був обраний недаремно. Наступного року плануємо продовжити проект», – зазначила координатор Центру допомоги бійцям АТО при Дніпропетровській ОДА Наталія Шуліка.

Читайте також: У Дніпрі уперше в Україні експонують унікальні твори Сальвадора Далі

Альманах об’єднав п’ять частин великого фотопроекту «Заради них». Відкриває книгу розділ «Ветеран – ветерану», до якого приєдналися учасники АТО та ветерани Другої світової. В інших бійці зображені разом із родинами. Завершує книгу зворушлива частина – «Перерваний політ» – сімейні портрети на чорному тлі, яке символізує втрату, та на білому – воно означає надію.

На одній із таких світлин – родина Тетяни Ткач. Жінка втратила на війні сина. Все, що у неї залишилось, – це пам’ять про її Андрія. Тому для всієї родини Ткачів було дуже важливо взяти участь у цьому фотопроекті.

У ДніпроОДА презентували альманах «Заради них» / Фото: adm.dp.gov.ua

Фото: Дніпропетровська ОДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-