Театр Франка готує до новорічних свят виставу за казкою Джанні Родарі

Театр Франка готує до новорічних свят виставу за казкою Джанні Родарі

Укрінформ
Національний академічний драматичний театр імені Івана Франка дарує дітям до новорічних свят прем'єру музичної казки "Чарівний голос Джельсоміно". Дві з вистав будуть благодійними.

Про це розповіла кореспондентові Укрінформу завідувач літературно-драматичної частини театру Наталія Пономаренко. 

“Ми запрошуємо дітей до нас вже у п’ятницю, 22 грудня, о 17 годині, на допрем’єрний показ музичної казки “Чарівний голос Джельсоміно” за твором Джанні Родарі. Вистава ітиме на Основній сцені. І першими глядачами 22 та 30 грудня стануть діти-сироти, переселенці та дітки з малозабезпечених сімей. Ці вистави є благодійними”, - сказала Пономаренко. 

Виставу за казкою відомого італійського письменника Джанні Родарі “Джельсоміно в країні брехунів” поставила Діана Айше. Сценографія і костюми -  Катерини Маркуш, композитор - Тетяна Шамшетдінова, хореограф - Ольга Семьошкіна, над анімацією працював Лев Кормич.

Читайте також: Голова Одеської ОДА: У боротьбі за Літній театр поставили крапку

 Головну роль виконуватимуть Павло Піскун та Павло Шпегун.  Під час вистави діти познайомляться з неймовірним хлопчиком Джельсоміно - володарем надзвичайного голосу, який здатен руйнувати навіть стіни. Несподівано для самого себе Джельсоміно опиняється в країні брехунів, де все є дивним: кішки гавкають, собаки нявчать, у крамниці замість хліба продають чорнило, а коли лягають спати, бажають "доброго дня"...  Одне слово, глядачі потраплять у карнавальну стихію, сповнену неймовірних пригод, запальних співів і танців.

Прем’єра казки відбудеться у неділю, 24 грудня о 12 годині. Наступні покази - 27 та 29 грудня, а також впродовж зимових канікул і вихідних днів у січні та лютому 2018 року: 1, 3, 4 , 7, 13, 27 січня тощо.

Фото: womo.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-