Перед показами українських фільмів пропонують демонструвати ролик про Сенцова

Перед показами українських фільмів пропонують демонструвати ролик про Сенцова

Відео
Укрінформ
Українська кіноакадемія разом з компанією 2FLAME створила відеоролик на підтримку режисера Олега Сенцова та виступає з ініціативою демонструвати його перед кожним вітчизняним фільмом як в Україні, так і за кордоном.

Про це повідомляється на сторінці Кіноакадемії у Facebook

"З моменту незаконного затримання та засудження Олега Сенцова у 2014 році світова кіноспільнота неодноразово підтримувала режисера та наголошувала на неправомірності дій російського уряду. Українська кіноакадемія бажає докласти максимум зусиль для визволення Олега Сенцова та привернути ще більше уваги до незаконного ув’язнення режисера. Для цього Кіноакадемія та компанія 2FLAME створили відео на підтримку Сенцова, фотографії для роликів надало Радіо Свобода. Кіноакадемія пропонує українським кінематографістам демонструвати ці відеозаставки перед показами своїх фільмів на кіноподіях в Україні та за кордоном. Відео вже було надіслано членами Української кіноакадемії", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Французька інтелігенція підписала листа з вимогою звільнити Сенцова

В Кіноакадемії сподіваються, що ця ініціатива допоможе поширити інформацію про незаконне засудження Сенцова та сприятиме якомога швидшому виходу українського режисера на волю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-