У Вінниці стартує Всеукраїнський  інтелектуально-мистецький фестиваль

У Вінниці стартує Всеукраїнський інтелектуально-мистецький фестиваль "Орликіада-2017"

Фото
Укрінформ
У Вінниці у п’ятницю стартує дитячий Всеукраїнський  інтелектуально-мистецький фестиваль "Орликіада-2017".

Про це кореспонденту Укрінформу повідомила представник Національної скаутської організації України "Пласт", референт фестивалю Анна Ющенко.

"Цьогоріч проводимо "Орликіаду" у Вінниці. Тематика нашого Всеукраїнського  інтелектуально-мистецького фестиваль – "Орликіада: Інтермецо". Іntermezzo – це невелика пауза, яка для кожного має своє значення. Для когось – це музика між актами вистави, для когось – сторінки новели українського імпресіоніста, для когось, як і для героя Коцюбинського – духовне відродження, подароване природою. Запропонуємо учасникам пізнавати світ разом, поділитися власними відчуттями та досвідом його сприйняття", - повідомила  Ющенко.

За її словами, фестиваль триватиме упродовж трьох днів – з п’ятниці по неділю. У заході візьмуть участь близько двохсот дітей.

Серед учасників фестивалю визначатимуть кращих у креативності та майстерності в мистецтві танцю, співів, музики та гри у театрі. Змагатимуться у мистецьких та інтелектуальних конкурсах команди дітей з восьми міст України.

Читайте також: Кліп українського гурту підкорив міжнародний фестиваль у Німеччині

Також на фестивалі оберуть Гетьманича та Гетьманівну. Ці титули здобувають хлопці та дівчата в особистому змаганні. Переможці отримають мантії та булаву — символи гетьманича та гетьманівни.

Окрім того, діти відвідають поетичні майстер-класи від Сергія Татчина та Віктора Крупки, кавою намалюють карту Вінниці і вчитимуться танцювати разом з професійною "Студією Sharm-S".

Фото Олександра Лапіна

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-