Віденський бал у Києві: залу прикрасять 14 тисячами квітів

Віденський бал у Києві: залу прикрасять 14 тисячами квітів

Укрінформ
Колонну залу Київської міської держадміністрації, де 27-28 жовтня відбудеться благодійний Віденський бал, прикрасять 14 тисяч живих та штучних квітів.

Про це на брифінгу напередодні події розповіла представниця флористичної компанії "Фіорі" Марина Рожко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На оформлення загалом пішло близько 14 тис квітів. Оскільки захід триватиме два дні, для квітів це досить екстремальні умови, тому ми використовуємо як живі рослини, так і декоративні", - сказала Рожко.

Для оздоблення зали було обрано традиційні для подібних заходів квіти - троянди та гортензії, а також фарбоване у золотий колір листя пальми фенікс, яке привезли з Нідерландів.

Крім флористів, про підготовку до балу розповіла представниця компанії "Фігаро Кейтеринг" Наталія Кубейда. За її словами, фірма ретельно вивчила традиції частування на Віденських балах і склала авторське меню, яке водночас відповідає канонам і буде зрозуміле українцям.

"Одною зі страв буде приготований на коньяку гуляш, традиційний для Віденських балів. Незвичним для українських гостей стане те, що його подають в самому кінці свята, вже після десерту. Це означає щось на кшталт: "Дякуємо, дорогі гості, бал закінчено", - зазначила Кубейда.

Читайте також: Мери Києва та Відня привітали майбутніх учасників благодійного балу

У підготовці "кулінарної" частини балу беруть участь близько 100 осіб. П'ятдесят офіціантів заздалегідь розпочали власні "репетиції", адже частування повинно подаватися усім гостям одночасно.

Організатор балу Марина Ігнатуша повідомила, що на трьох балах - двох дорослих та одному дитячому - очікується близько 1500 гостей.

Як повідомляв Укрінформ, благодійний Віденський бал відбудеться 27 та 28 жовтня у приміщенні КМДА. У його підготовці беруть участь близько 400 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-