Брат Сталлоне передав лот для Віденського балу і планує відвідати Україну

Брат Сталлоне передав лот для Віденського балу і планує відвідати Україну

Укрінформ
Американський співак та музикант Френк Сталлоне, брат відомого актора Сильвестра Сталлоне, прийняв запрошення київського голови Віталія Кличка відвідати Україну і передав лот для благодійного аукціона, який відбудеться на Віденському балу в Києві.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила організатор Віденського балу Марина Ігнатуша, яка під час зустрічі в США передала музиканту символічне запрошення Кличка – статуетку архистратига Михаїла.

«Я чув багато хорошого про Україну і зустрічав багато чудових українців. Сподіваюся відвідати Україну. Буду радий особисто зустрітися з Віталієм Кличком. Він чемпіон і людина справи», - зазначив Френк Сталлоне.

Як відомо, родина Сталлоне має українське коріння - прабабуся Френка й Сильвестра народилася в Одесі.

Читайте також: Віденський бал: ті, хто не може ходити, чекають, щоб станцювати

Як повідомляв Укрінформ, благодійний Віденський бал відбудеться 27-28 жовтня у Києві за підтримки Київської міської державної адміністрації, мерії Відня, віденського бального комітету, Українсько-австрійської асоціації та низки міжнародних організацій, а також діаспори зі США. Кошти, зібрані під час благодійного аукціону, будуть спрямовані на розвиток столичного Центру реабілітації дітей з інвалідністю – унікального закладу, допомоги якого потребують щорічно понад вісім тисяч дітей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-