Дизайнер Майкла Джексона зустрівся з 10-річним українським модельєром

Дизайнер Майкла Джексона зустрівся з 10-річним українським модельєром

Фото
Укрінформ
Відомий американський стиліст Кіт Холман, який свого часу працював з співаком Майклом Джексоном, актрисою Елізабет Тейлор та іншими зірками, зустрівся з 10-річним Володимиром Коро - володарем титулу "Юний дизайнер України-2017".

Зустріч відбулася в Києві, оскільки Холман прибув в Україну для участі у благодійному Віденському балі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Приємно познайомитися з тобою! Мені було якраз десять років, коли я вперше побачив Майкла Джексона і вирішив, що хочу працювати з ним. Це особливий вік", - звернувся до хлопчика відомий модельєр.

Володимир натомість привітав гостя України англійською мовою. Він показав американському дизайнеру створений ним для п'ятирічної сестрички сарафан-конструктор і подарував традиційну ляльку-мотанку.

Читайте також: Столичний Віденський бал подарує щастя особливим дітям

У розмові з кореспондентом Укрінформу Холман розповів, що йому дуже подобається традиційний український одяг. Він у захваті від вишиванок, одну з яких під час візиту в США подарували йому організатори київського Віденського балу. Звертання до національних джерел він вважає потужною рушійною силою в сучасній моді. Сам у своїй творчості поєднує новаторство і традиції.

Американський дизайнер Кіт Холман зустрівся з юним модельєром / Фото Юлії Овсяннікової

"Дуже важливо, що традиції передаються з покоління в покоління. В Америці ми теж широко використовуємо народні мотиви, в тому числі і вишивку, але в нас її в основному виконують машини за створеними на комп'ютері зразками. А у вас є багато людей, які вміють вишивати руками і роблять це дуже гарно", - зазначив дизайнер.

На зустрічі були присутні також інші українські дизайнери, які мали можливість поспілкуватися з Холманом у невимушеній обстановці. За словами Холмана, він розглядає можливість співпраці з українськими фешн-митцями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-