У Львові на фестивалі вина й сиру вправлялися у кулінарії під пісні The Beatles

У Львові на фестивалі вина й сиру вправлялися у кулінарії під пісні The Beatles

Укрінформ
У Львові пройшов традиційний щорічний Фестиваль вина і сиру.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу. 

Упродовж трьох днів - від п'ятниці до неділі - тут вичавлювали виноградний сік, з якого незабаром вибродить молоде вино, куштували вишукані напої від найвідоміших вітчизняних та зарубіжних виноробів та заїдали їх вишуканими сирами, а також навчались кулінарної майстерності на численних майстер-класах.

«Щороку наприкінці жовтня у місті Лева, яке колись славилося власними винами, розгорається одне із найсмачніших і найбільш привабливих свят осені – Фестиваль вина і сиру. Незважаючи на гастрономічний акцент, ця подія приваблює не лише гурманів, а й любителів музики, живопису та моди. За традицією тут звучать пісні The Beatles у виконанні відомих кавер-гуртів. Крім того, працюють численні майстер-класи, де можна навчитися випікати найсмачніші сирники, ліпити гуцульські сирні коники, малювати вином картини в багряних тонах», - зазначив директор фестивалю Андрій Сидор.

Для гостей фестивалю організували великий Ярмарок сирів та вин, де була представлена як продукція великих вітчизняних виробників та імпортерів, так і регіональні органічні продукти.

Також були презентовані авторські мозаїки із корків та колекції сумок і унікальних суконь із цього ж матеріалу. 

Читайте також: На Закарпатті майстри зійдуться у «Битві різьбярів»

А останній день свята, як завжди, оголошений Beatles day. В різних кав'ярнях міста з музикою знаменитих ліверпульців виступають відомі кавер-гурти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-