Як не змерзнути на вихідних: литаври, пальта та песики

Як не змерзнути на вихідних: литаври, пальта та песики

Афіша
Укрінформ
Шоу джазу, кельтські танці та марш за тварин... Ми знаємо, як не змерзнути на вихідних.

Виставка «Український військовий в японських ілюстраціях»

На презентацію ілюстрацій у стилі японського мистецтва Манґа на тему: «Український військовий в японських ілюстраціях» з Японії до нас вперше приїде японська художниця Нацуме. Цікавиться художниця українськими військами, мілітарною естетикою силових відомств України. Вона привезе 15 унікальних картин. 

Коли: 14 жовтня - 2 листопада

Де: УКРІНФОРМ (Б. Хмельницького, № 8/16)

Скільки: Вхід вільний

Більше інформаціїFacebook

Всеукраїнський марш за права тварин

Подія покликана об’єднати зоозахисну спільноту та заявити владі і громадськості, що тисячі українців готові боротися за гуманність і права тварин. Марш проти знущання над тваринами в цирках і сфері розваг та має на меті закликати владу впровадити дієві механізми боротьби з живодерами та садистами, звернути увагу українців на гуманне ставлення до тварин.

Коли: 15 жовтня 12:00

Де: Парк ім. Тараса Шевченка

Скільки: Вхід вільний

Більше інформаціїFacebook

Фестиваль хризантем «Фантастична історія»

Квіткова виставка «Фантастична історія» - це грандіозний шоу-фестиваль, родзинкою якого є понад 25 000 різнокольорових хризантем, тематичні експозиції з яких розмістяться на 3700 кв.м Печерського ландшафтного парку.

Коли: 4 - 23 жовтня

Де: Нове Співоче поле (вул. Лаврська, 33)

Скільки: 30 грн

Більше інформаціїFacebook

Виставка «Весільна Україна»

Інсталяції «Весільної України» відтворять головні етапи весільного обряду. Відвідувачам покажуть, чим прикрашали оселю, що ставили на стіл, як вбиралися наречені та багато-багато іншого. Крім окремих тематичних зон, на експозиції представлять унікальні весільні вінки та вбрання, а також колекцію намиста з натурального каміння. Вишукані аксесуари можна буде приміряти і софтографуватися на згадку у спеціально облаштованій фотозоні.

Коли: 13 жовтня  - 30 листопада

Де: Національний заповідник Софія Київська (вул. Володимирська, 24)

Скільки: Не вказано

Більше інформаціїFacebook

Благодійна барахолка «Кураж Базар. День народження»

Протягом двох днів на території барахолки повсюдно наливатиметься пунш, робитимуться фото біля інстаплейсів, яких буде ну дуже багато. І не лише це. Традиційно на «Кураж Базар»: 370 продавців, які торгують старими і новими речами; для дітей передбачена спеціальна зона в опалювальному приміщенні арт-заводу; інстаплейси, фуд зона та грандіозна вечірка.

Коли: 14 - 15 жовтня 

Де: Арт-завод «Платформа» (вул. Біломорська, 1)

Скільки: 50 грн

Більше інформаціїFacebook

Концерт до Дня захисника України «Гримнули литаври, ухнув тулумбас»

Симфонічна поема «Байда». Кантата-дума «Чигрине, Чигрине» на вірші Тараса Шевченка. Симфонія «Україна». Троїсті музики.

Коли: 14 жовтня 19:00

Де: Національна філармонія України (Володимирський узвіз, 2)

Скільки: 70 - 250 грн

Більше інформаціїFacebook

Дитячий день «Хто і як захищав нашу землю»

Захід приурочений до козацького свята Покрови та Дня захисника України, тому працівники музею розкажуть маленьким відвідувачам про захисників нашої Батьківщини в усі віки. Хлопчики та дівчатка на власні очі побачать скіфський сагайдак для стріл, еллінський меч, обладунок воїна-русича, козацький пістоль, бофони УПА та багато іншого. Дізнаються, який вигляд мав військовий однострій у різні епохи, якою була зброя та на яких музичних інструментах грали захисники України. 

Коли: 14 жовтня 12:00  – для дітей 5-7 років, 15:00 – для дітей від 8 до 11 років

Де: Національний музей історії України (вул. Володимирська, 2)

Скільки: 100 грн

Більше інформаціїFacebook

Фестиваль «Кобзарсько-лірницька Покрова у Києві»

Щорічний фестиваль «Кобзарсько-лірницька Покрова у Києві» запрошує до вшанування пам’яті та оспівування історичних звитяг борців за волю України різних історичних епох. Кожне полкове і сотенне місто Великої України мало своїх бандуристів та кобзарів. Лірники Західної України брали участь у нелегкому побуті січових стрільців і повстанців УПА. Історія кобзарства надихає сьогодні учасників кобзарських цехів Києва, Харкова та Львова на продовження життя давньої української епічної традиції.

Коли: 14 - 15 жовтня 

Де: Музей Івана Гончара (вул. Лаврська, 19)

Скільки: Не вказано

Більше інформаціїFacebook

Концерт кельтської музики до 15-річчя фолк-гурту Rún

Київський гурт Rún вивчає та виконує традиційну музику ірландців, шотландців, та інших народів кельтського походження в її сучасному звучанні. Гурт використовує традиційні, рідкісні для України музичні інструменти, експериментуючи з синтезом різних музичних напрямків та стилів. В концерті беруть участь братні гурти: ДеРуни, Царина, Tricky Tales.

Коли: 14 жовтня 19:00

Де: Mezzanine (вул. Нижньоюрківська, 31)

Скільки: 120 - 150 грн

Більше інформаціїFacebook

Фотовихідні у Мистецькому арсеналі

Воркшоп «Основи фотографії для дітей». Реєстрація. Воркшоп від Фотоцентр Photovision «Oldschool is cool: плівка повертається». Реєстрація.  Дискусія «Фотокритика: професія, що (не) існує в Україні». Лекція Андреа Венгловськи (Баффало, США) «Як створити свій фотографічний проект».

Коли: 14  - 15 жовтня

Де: Мистецький арсенал (вул. Лаврська, 12)

Скільки: Вхід на події за квитком Мистецького арсеналу: 30 - 60 грн

Більше інформаціїFacebook

Презентація Антології українських письменників Донбасу «Порода»

Вперше книга була презентована на 24-му Форумі видавців у Львові 15 вересня 2017 року, і одразу привернула увагу медіа – за версією «Главкому» Антологія «Порода» стала однією з 10 сенсацій Форуму видавців-2017, а за версією УКРІНФОРМу увійшла до «золотої двадцятки» новинок Форуму. Книгу презентуватимуть: керівник проекту Антології «Порода», голова ГО «Українська народна рада Донеччини та Луганщини» Станіслав Федорчук, один з упорядників Никита Григоров і шеф-редактор «Легенди» Іван Андрусяк.

Коли: 13 жовтня 18:30

Де: Книгарня «Буква» (вул. Б. Хмельницького, 3б)

Скільки: Вхід вільний

Більше інформаціїFacebook

Фестиваль «Doom Over Kiev: 10 Doomed years»

Головний фестиваль doom metal музики в Україні відзначає свою десяту річницю! Перший серйозний ювілей святкуватимуть з розмахом – 2 дні у компанії кращих груп жанру: Saturnus, Swallow the Sun, Clouds, Eye of Solitude, Plateau Sigma. Крім іноземних хедлайнерів на фестивалі виступлять українські команди: RAVENTALE, Vin de Mia Trix, 1914, Mother Witch & Dead Water Ghosts, Odradek Room.

Коли: 14 - 15 жовтня 

Де: Atlas (вул. Січових Стрільців, 37-41)

Скільки: 650 - 1700 грн

Більше інформаціїFacebook

VІІІ Фестиваль української дитячої книги «Азбукове Королівство Магів і Янголів»

Фестиваль української дитячої книги запрошує вас до затишних посиденьок на горищі колишньої друкарні Києво-Печерської лаври. 3 дні майстер-класів з створення книг: дослідження стародруків, історія виникнення абетки та паперу, секрети старовинного оздоблення книги.

Коли: 12 - 14 жовтня

Де: Музей книги і друкарства України (вул. Лаврська, 9)

Скільки: 10 - 30 грн

Більше інформаціїFacebook

23-ій фестиваль «Нове німецьке кіно»

Goethe-Institut Ukraine та Arthouse Traffic запрошують глядачів на 23-ій фестиваль «Нове німецьке кіно», який представить добірку найкращих німецьких прем’єр та кінофестивальних хітів за минулий рік. Програма

Коли: 12 - 18 жовтня

Де: Кінотеатр «Київ» (вул. Велика Васильківська, 19)

Скільки: 70 грн

Більше інформаціїFacebook. Сайт

Музично-танцювальне ретро-шоу «Епоха Джазу»

Під живе виконання аутентичної музики та модні танці 20-40х років 20 ст. гості поринуть у атмосферу клубів Чикаго. Jazz Band з віртуозних музикантів та танцювальний колектив Shiny Stokings Chorus Line переноситимуть вас в 20-ті, 30-ті та 40-ві.

Коли: 15 жовтня 18:00

Де: Caribbean Club (вул. Симона Петлюри, 4)

Скільки: 120 – 290 грн

Більше інформаціїFacebook

Маркет «Всі. свої. Дні українського пальто»

На найбільшому мінус 3-му поверсі маркету близько 100 брендів верхнього одягу представлять вам свою продукцію – найсучасніші пальта, тренчі, куртки, пуховики, парки і все, що вважається верхнім одягом. Також – традиційно – на вас чекає чималий вибір жіночого та чоловічого одягу взуття, сумок, білизни, прикрас та інших аксесуарів від найкращих українських брендів.

Коли: 14  – 16 жовтня

Де: Всі. Свої (вул. Десятинна, 12)

Скільки: Вхід вільний

Більше інформаціїFacebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-