"Золота осінь Славутича" заграє новими барвами

Фото
Укрінформ
22-25 вересня у місті Славутичі, що на Київщині  відбудеться традиційний ХХIV Міжнародний фестиваль дитячої демократії, телебачення, преси та творчості "Золота осінь Славутича".

Девіз фестивалю "Хочу бачити світ щасливим!", залишається незмінним, а от цьогорічним головним меседжем став новий бренд "Славутич – місто нових ідей".

Юні учасники фестивалю з різних куточків України, а також з  Польщі, Білорусі, Латвії, Алжиру, представлять свої журналістські та творчі досягнення на розгляд поважного журі у номінаціях: преса, телебачення, фото, інформаційні технології, вокальне і хореографічне мистецтво.  

Традиційно у фестивальні дні "Зосі" на учасників чекають: майстер-класи, прес-конференція з міським головою Юрієм Фомічевим, посвята в депутати Молодіжної ради "Майбутнє Славутича", урочиста хода, кольорове флешмоб-братання, квести, інтелектуальна гра "Як стати мером", конкурс краси "Міс Золота Осінь", пейнтбол-гра, показові виступи з кінного спорту, концерт за участі відомих виконавців, дискотека, візит на Чорнобильську АЕС і звичайно ж, нагородження кращих.

Цього року організатори фестивалю вперше представлять латвійсько-український освітній проект, вечірку електронної музики "ТЕХно Підтримка", культурно-мистецьку акцію "Вірші в місті", відкриється "86:Кіноклуб". Юні журналісти зможуть поспілкуватися з міністром-радником Посольства Японії в Україні Мічіо Харада та мером міста-побратима Славутича Айзкраукле Леонсом Лідумсом. Інформаційним спонсором фестивалю "Золота осінь Славутича" стане канал "Інтер".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-