Take it easy: як провести вихідні в Києві 15-17 вересня

Take it easy: як провести вихідні в Києві 15-17 вересня

Афіша
Укрінформ
Книжковий кураж, прощання з Гогольfest і ретро на роверах – цього вікенду в столиці насолоджуємося нестерпною легкістю буття.

Джаз на даху – Broadway

Що цікавого: Вечір п'ятниці, київський дах, бродвейський джаз. Слухаємо класичні хіти із бродвейських мюзиклів у виконанні квартету Руслана Єгорова.

Коли: 15 вересня, 19:00

Де: Bel étage Concert club (Шота Руставелі, 16а)

Скільки: 250-350 грн

Більше інформаціїFacebook

Ізі

Що цікавого: Цієї п'ятниці тішимося черговій український прем'єрі. Українсько-італійська комедія "Ізі" – гарний спосіб забути клопоти робочого тижня і налаштуватися на вікенд.

Коли: 15 вересня, 19:30

Де: "Жовтень" (Костянтинівська, 26)

Скільки: 40-80 грн

Більше інформаціїТрейлер

Октобер Фест на Андріївському

Що цікавого: Безліч пивних сортів на будь-який смак, гарна музика і чудовий настрій. Куштуємо пиво – допомагаємо культурі!

Коли: 16-17 вересня, 12:00 – 21:00

Де: Андріївський узвіз, 10

Скільки: вхід вільний

Більше інформаціїFacebook

Книжковий Кураж Базар

Що цікавого: Подія для книгоманів, яку пропустити можна, але не варто – перший в історії книжковий Кураж Базар. Розпродаж вживаних і нових книжок, більше 50 тисяч антикварних видань і решта книжкових скарбів світу в одному місці в один час.

Коли: 16-17 вересня, 11:00 – 23:00

Де: Арт-завод "Платформа" (Біломорська, 1а)

Скільки: 50 грн

Більше інформаціїFacebook

Don't Take Fake 2017

Що цікавого: У Києві всьоме пройде найбільше в Україні бренд-шоу та фестиваль вуличної культури. У програмі понад 50 актуальних українських та світових брендів, арт-зона і музика.

Коли: 16-17 вересня, 12:00 – 20:00

Де: Комплекс "Торонто-Київ" (Велика Васильківська, 100)

Скільки: 80 грн

Більше інформаціїFacebook

Том на фермі (Дикий театр на Гогольфест)

Що цікавого: Дикий театр представить виставу "Том на фермі" на ювілейному фестивалі "Гогольфест". Вистава за п’єсою знаменитого канадського драматурга та сценариста Мішеля Марка Бушара піднімає проблеми рівності, одностатевого кохання та фатальної сили соціальних стереотипів.

Коли: 16 вересня, 19:00 – 22:00

Де: Сцена 6 (Васильківська, 1)

Скільки: фестивальний абонемент

Більше інформаціїFacebook

Осінній Ретро Круїз

Що цікавого: Беремо велосипеди, приміряємо стильні ретрообрази і вирушаємо в атмосферну подорож осіннім Києвом. Кожен учасник може перемогти в одній із номінацій велопараду.

Коли: 17 вересня, 13:00

Де: Національна опера України (Володимирська, 50)

Скільки: 100, 250 грн

Більше інформаціїFacebook

Виступ Ніка Вуйчича в Києві

Що цікавого: Його промови не можуть залишити байдужим, його слова надихають мільйони людей в усьому світі. А вже цієї неділі легендарний Нік Вуйчич виступить в Києві.

Коли: 17 вересня, 19:30 – 22:30

Де: вул. Хрещатик

Скільки: безкоштовно

Більше інформаціїFacebook

Опера-балет "ARK / Ковчег"

Що цікавого: Нова вистава Влада Троїцького про Всесвітній потоп наших днів – хвилі інформаційного сміття, трешу, фейків, що захлиснули нас із головою. Про те, чи зможемо (і як саме) подолати розгубленість, зібрати найдорожче і виплисти. Про такі грандіозні філософські речі режисер говорить мовою пластики й оперної музики, а основою лібрето став найбільш емоційний і ліричний текст Старого заповіту – Пісня пісень Царя Соломона.

Коли: 17 вересня, 19:00 – 23:00

Де: ВДНГ

Скільки: 220-750 грн, розіграш квитків

Більше інформаціїFacebook

Гудбай Гогольfest!

Що цікавого: Це був 10-ий (і можливо) останній Гогольfest. Це буде (поки що) остання ніч всіх Гогольfest'ів. Це прощальна вечірка, на яку запрошуються всі друзі Гогольfest'у. Це перший і останній "світський" прийом, який дає ArkSquat. Це Гудбай Гогольfest. Вона пройде в GogolFest ArkSquat – найАндеґраундішому місці Києва, яке знесуть вже цього місяця.

Коли: 16 вересня, 22:00 – 6:00

Де: GogolFest ArkSquat (Васильківська, 1)

Скільки: за стрічками staff, artist, admin, volunteer, press; за списками; за абонементам на всі дні; з квитком на 16 вересня (100 грн); після оплати на місці

Більше інформаціїFacebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-