Гогольfest 2017: музичне гранд-шоу та цирк-кабаре

Гогольfest 2017: музичне гранд-шоу та цирк-кабаре

Укрінформ
В українській столиці розпочався Гогольfest 2017. Ювілейний, десятий фестиваль сучасного мистецтва триватиме до 17 вересня на двох локаціях - це ВДНГ та Довженко-Центр. Заплановано 300 подій за участі гостей з 15 країн.

Як повідомляється на сайті фестивалю, програма включає одинадцятьнапрямків: театр, музика, кіно, для дітей, освіта, візуальне мистецтво, танець, перформанс, література, Arksquat, альтернативна музика. 

Цьогоріч організатори вперше в історії Гогольfest ввели абонементи, умовно розділивши програму на "Зелену" та "Червону". 

Із найцікавіших подій до уваги глядачів - балет "I Baslacchi. Omaggio a Fellini" італійського колективу Compagnia Artemis Danca, що відбудеться 8 вересня в Довженко-Центрі.  

Музичне гранд-шоу "Dreams OFF", режисер Влад Троїцький, за участі DaхаБраха відбудеться 9 вересня на ВДНГ. Також 9 вересня в Довженко-Центрі пройде вистава "Stop Being Poor" від By Proxy (Норвегія). 

10 та 17 вересня на ВДНГ - прем'єра опери-балету "Ark/Ковчег" (Україна-Швейцарія). 10 вересня також на ВДНГ відбудеться масштабне шоу "uTopia" від Dakh Daughters.

Також у перший вікенд (9-10 вересня, з 15:00) на ВДНГ - "Фонтан. OFR Stage". Це музична сцена, підготовлена Old Fashioned Radio, де виступатимуть альтернативні рок-гурти (9 вересня) та джазові музиканти (10 вересня). Спецгості - дует французьких акордеоністів Домі Еморін та Марселя Лоффлерва (10-го). 

У ці ж дні, 9-10 вересня, на ВДНГ буде окрема дитяча програма. Її хедлайнер - лабораторія британського лялькаря Ендрю Парвіна (9 вересня). Під керівництвом майстра дітей спершу навчатимуть створювати театральні ляльки, а потім вони виведуть свої творіння на парад.

Цирк-кабаре "Terabak de Kyiv" від Le Monfort (Франція) та Dakh Daughters презентують 15 та 16 вересня на ВДНГ.

Читайте також: Цьогорічний ГОГОЛЬFEST може стати останнім - засновник

17 вересня, в день закриття ГогольFest 2017, Малий театр з Вільнюса (Литва) покаже в Довженко-Центрі виставу "Фантазія".

Докладно з програмою можна ознайомитися на сайті фестивалю.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-