У Вінниці проходить книжковий фестиваль VinBookFest

У Вінниці проходить книжковий фестиваль VinBookFest

Фото
Укрінформ
У Вінниці в суботу проходить книжковий фестиваль «VinBookFest».

Про це повідомляє департамент у справах ЗМІ та зв’язків із громадськістю Вінницької міської ради.

«У Вінниці в суботу відбудеться книжковий фестиваль «VinBookFest». Учасниками проекту стануть книговидавці та книгопродавці, письменники, поети, бібліотекарі та читачі різних вікових категорій, волонтери. Вхід на фестиваль вільний, у ньому можуть взяти участь всі бажаючі», - повідомили в департаменті.

Письменник Володимир Рабенчук підписує книгу
Письменник Володимир Рабенчук підписує книгу

Фестиваль пройде у приміщенні Центральної міської бібліотеки імені Івана Бевза в рамках пітчингу проектів за підтримки Вінницької міської ради та Британської Ради. Це культурно-мистецький захід, фестиваль знайомства, відпочинку, розвитку та роздумів, спрямований на популяризацію книги та читання серед дітей та молоді із залученням до співпраці тих, хто тісно пов'язаний з книгою, її просуванням до користувача.

Під час фестивалю відбудеться знайомство із представниками провідних українських видавництв та буде можливість придбати книги за найнижчими цінами під час ярмарку-продажу «Новинки книжкового двору».

Ігор Шуров
Ігор Шуров

Також тут відбудеться автограф-сесія та презентації книг сучасних письменників України – Сергія Татчина, Ірини Мацко, Наталії Гурницької, Ігоря Шурова. Буде організовано лаунж-зону «Читай-місто», презентацію реалізованих проектів Вінницької міської централізованої бібліотечної системи «ТРАмАРТ» та «Побачте нас», креативні майстер-класи, міні-музей «Історія книги» та музей гарного настрою «КВА-музейчик», дитяче наметове містечко «Грай-місто», знайомство із здобутками та корисними цікавинками «Клубу органічного землеробства».

Читайте також: Львівський драмтеатр Заньковецької відзначить 100-річчя фестивалем

Родзинкою фестивалю стане театралізована вистава під відкритим небом за творами Т. Шевченка «Зоре моя вечірняя» від театрів-студій «Сьоме небо» та «Птаха». Окрім того, буде підведено підсумки конкурсу «Літо з книгою. Найкращий читач – 2017» та конкурсу малюнку «Солодке літо з «Ласункою».

Фестиваль VinBookFest у Вінниці. Фото: Олександр Лапін, Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-