Короткий гід зі святкування Дня Незалежності у Києві

Короткий гід зі святкування Дня Незалежності у Києві

Афіша
Укрінформ
На нас чекає чотири дні вихідних , а отже, можна встигнути все! Пропонуємо огляд найцікавіших подій 23 - 27 серпня.

Заплив у ластах Duck Run 2017

Фановий забіг пляжем в ластах та заплив у ластах, тримаючи у руках жовте надувне каченя. Фановий - означає, що тобі не потрібна спеціальна спортивна підготовка та суворі тренування - прийди, зарядись гарним настроєм та створи яскраві спогади в останні вихідні літа 2017! На найспритніших бігунів чекатимуть призи на згадку! А на всіх учасників - загальне пам'ятне фото Duck Run 2017, гарний настрій, цікавий досвід та круті селфі!

Де: Гідропарк, пляж Венеція

Коли: 25 серпня 11:00

Скільки: Вхід вільний

Більше інформаціїFacebook

Концерт "De Libertate"

"De Libertate" – музичне дійство з філософською концепцією пошуку сенсу свободи через поезію та спів. Шляхетна та інтелектуальна українська музика прозвучить у виконанні двох легендарних гуртів: Сестер Тельнюк та Хореї Козацької. Тексти Григорія Сковороди, Лесі Українки, Тараса Шевченка, Олександра Олеся, Василя Симоненка, Василя Стуса, Євгена Сверстюка, Оксани Забужко у різножанровому музичному обрамленні стануть присвятою та подякою для країни та для її захисників, які душею й тілом, мечем та словом виборювали і продовжують виборювати українську свободу.

Де: Музей Івана Гончара (вул. Лаврська, 19)

Коли: 23 серпня 20:00

Скільки: Вхід вільний

Більше інформаціїFacebook

Спортивне свято до Дня Незалежності "Забіг у вишиванках"

Найпатріотичніша бігова подія України – "Забіг у вишиванках". Четвертий рік поспіль цей день об’єднує всіх бігунів аби відсвяткувати День Незалежності України. Професійні спортсмени, бігуни-аматори, діти дошкільного та шкільного віку, вбрані у вишиванки, долають вибрані дистанції (від 100 м для наймолодших бігунів, до 10 км, для досвідчений спортсменів).

Де: перехрестя Русанівської Набережної та б-р. Русанівського

Коли: 24 серпня 9:00

Скільки: Необхідна реєстрація

Більше інформаціїFacebook

Хода Нескорених 2017

Раз на рік, 24 серпня, в День Незалежності України люди дії збираються у центрі столиці аби дати сигнал світові і заколиханим українцям, що не можна зупинятися, не можна задовольнятися, не можна коритися і схилятися перед ворогом та брехнею. Без політики. Без агітації. Без лозунгів.

Де: Майдан Незалежності

Коли: 24 серпня 12:00

Скільки: безкоштовно

Більше інформаціїFacebook

Європейська виставка собак Euro Dog Show

Виставка об’єднає найкращих експертів кінології з усіх куточків світу. У шоу візьмуть участь собаки найрізноманітніших порід з 55 держав, близько ста шанованих експертів, суддів всесвітніх чемпіонатів та керівництво Міжнародної кінологічної федерації. Судді оцінюватимуть екстер’єрні якості собак на численних рингах. На цій виставці найкращі представники різних порід зможуть отримати титул "Чемпіон Європи".

Де: Міжнародний Виставковий Центр (Броварской пр-т, 15)

Коли: 24 - 27 серпня

Скільки: для дорослих - 210 грн, вхід для дітей до 7 років безкоштовний

Більше інформаціїFacebook

Співоче поле: Українське. Своє. Особливе. V.S. 

200 тисяч квітів з інтертними матеріалами сформують мапу України. Карпатські гори з виноградниками, степові візерунки Таврії, багатовекторна Галичина і унікальна Наддніпрянщина. Все це поєднано в Україні - країні можливостей, добрих і працьовитих людей. Фестиваль присвячено нашій державі до Дня Незалежності України.

Де: Співоче поле (вул Лаврська, 33)

Коли: 18 сепня - 11 вересня 

Скільки: 30 грн

Більше інформаціїFacebook

Флешмоб "Живий тризуб"

У День Державного прапора України, 23 серпня, відбудеться флешмоб "Живий тризуб": жителі та гості Києва викладуть український герб. 

Де: Троїцька площа

Коли: 23 серпня 18:00 

Скільки: Безкоштовно

Більше інформаціїFacebook

Виставка "Проект Енеїда"

Канон української літератури вже є цілком сформованим, а однією з його особливостей виступає домінуюча текстуальність. Однак "класика" може існувати не тільки у словесних формах – часто вона втілюється у візуальних образах, що перебувають на рівнях неусвідомленого або напівзабутого. Природа візуальності ставить перед собою чимало запитань, які будуть порушені в масштабній виставці "Проект Енеїда". Окрім власне виставки, на вас чекатимуть дві музейні ночі, концерти, цікаві лекції та дискусії.

Де: Національний художній музей України (вул. Михайла Грушевського, 6)

Коли: 24 серпня - 8 жовтня

Скільки: Не вказано

Більше інформаціїFacebook

Вечір поетичних дуелей

8 поетів позмагаються у поетичних дуелях за великий куш. Цей вечір для тих, хто хоче поринути у поезію та побачити справжні епічні битви. Ви будете вражені, бо наша зброя – лише слово.

Де: Освітня станція 31В1 (вул. Пушкінська, 31в1)

Коли: 25 серпня 19:00

Скільки: Вхід вільний

Більше інформаціїFacebook

Фестиваль до Дня Незалежності "Lavra etno fest"

В рамках Фестивалю на Вас чекають багато сюрпризів: майстер-класи з Петріківського роспису, гончарного мистецтва, малювання піском; дитяча кімната; ярмарок; фуд-зона; вечірня програма з двома сценами, на яких виступатимуть різноманітні музиканти та ді-джеї.

Де: Галерея "Лавра" (провулок Лаврський, 9)

Коли: 24  - 27 серпня 

Скільки: 50 грн

Більше інформаціїFacebook

Показ документального фільму "Крим, як це було"

Фільм розповідає історію офіцерів, солдатів та матросів, які під час захоплення Криму не зрадили свою присягу на вірність народу України. Безпосередні учасники цих подій розповідають про вторгнення та анексію українського Криму, яка відбулася у 2014 році.

Де: Музей театрального, музичного та кіномистецтва України (вул. Лаврська, 9)

Коли: 24 серпня 17:00

Скільки: Вхід вільний

Більше інформаціїFacebook

Фестиваль сучасної електронної музики "Brave! Factory Festival"

Для України це буде перший в своєму роді фестиваль таких масштабів. Організатори очікують шість тисяч гостей на території заводу підприємства "Київметробуд", який віддав для фестивалю 50 тисяч квадратів цехів і пристроїв. Організатори планують день і ніч музики, арт-об’єктів, об’єктів мистецтва та урбаністичної культури. Цехи і склади перетворяться на рейв-простір і галерею, а їхній стіни – у полотна. Також тут будуть танцювальні майданчики…

Де: Територія заводу ПАТ "Київметробуд" (вул. Прорізна, 8)

Коли: 23 - 24 серпня

Скільки: 550 - 1390 грн

Більше інформаціїFacebook

Концерт гурту "Антитіла" з нагоди Дня Незалежності

Гучний концерт-вечірку разом з найсонячнішим гуртом України – "Антитіла", присвячений 15-й річниці головної рок-сцени Києва.

Де: Docker pub (вул. Богатирська, 25)

Коли: 23 серпня 19:00

Скільки: 350 - 750 грн

Більше інформаціїFacebook

VII-й щорічний вуличний фестиваль "Найбільша Карта Мрії"

Традиційно кияни та гості міста зберуться 24 серпня на Хрещатику з метою створення Найбільшої Карти Мрії. Усі охочі створять власний колаж мрій, а потім всі вони будуть скріплені разом для встановлення нового національного рекорду.

Де: вулця Хрещатик

Коли: 24 серпня 11:00

Скільки: Вхід вільний. Реєстрація

Більше інформаціїFacebook

Концерт "Джаз на даху: Ukrainian ethno"

Цього вечора для вас прозвучать українські народні пісні, розказані мовою джазової імпровізації.

Де: Bel étage (вул. Шота Руставелі, 16а)

Коли: 24 серпня 20:00

Скільки: 250 - 350 грн

Більше інформаціїFacebook

Ярмарок народного мистецтва

Свято народного мистецтва та естетичної краси до Дня Незалежності. Протягом двох днів майстри з різних куточків України представлятимуть свої найкращі рукотворні вироби, створені на основі традиції та творчого її осмислення. Ярмарок відбудеться в святковій атмосфері виставки до ювілею заслуженого майстра народної творчості України, лауреата премії ім. Катерини Білокур – Анастасії Рак.

Де: Музей Івана Гончара (вул. Лаврська, 19)

Коли: 24  - 25 серпня

Скільки: Вхід вільний

Більше інформаціїFacebook

Концерт "Класика на даху"

Цього вечора Ви почуєте твори Чайковського, Моцарта, Штрауса в живому виконанні Oceans Orchestra.

Де: Bel étage (вул. Шота Руставелі, 16а)

Коли: 23 серпня 20:00

Скільки: 300 грн

Більше інформаціїFacebook

Фотовиставка "Київ. Контрасти часу"

До експозиції увійдуть фотороботи Віктора Марущенка, Ірини Пап, Олександра Ранчукова та Ігоря Гільбо. В їх об’єктиви потрапили мальовничі київські пейзажі, місця, які змінились до невпізнаваності або ж безслідно зникли, побутові замальовки та епізоди з життя відомих киян.

Київ 60-80-х років ХХ століття — водночас близький і далекий. Його багатовимірність не піддається стислій характеристиці. Проект дає змогу побачити втрачений Київ, відчути дух епохи та переосмислити наше буденне ставлення до міста.

Де: Галерея "Дукат" (вул. Рейтарська, 8б)

Коли: 15 серпня  - 5 вересня

Скільки: Не вказано

Більше інформаціїFacebook

Квест "Код героїв" до Дня Незалежності

У День Незалежності ви зможете долучитися до власної історії та дізнатися цікаві факти про її становлення у форматі квесту. Поділившись на команди, які змагатимуться між собою, ви пройдете маршрут, що пролягає від найдавніших часів до сьогодення та охоплює всю постійну експозицію музею. По закінченню цього історичного квесту ви дізнаєтеся про цінності, які належать кожному українцеві.

Де: Національний музей історії України (вул. Володимирська, 2)

Коли: 24 серпня 16:00

Скільки: 80 грн, реєстрація

Більше інформаціїFacebook

День Незалежності України у Феофанії

Сімейне святкування, яке буде цікавим і дорослим, і діткам. Фольклорний гурт "Колодій" буде виконувати свої найкращі твори, тож гості парку зможуть насолодитись інструментальним звучанням сучасної української музики. Працюватиме інтерактивна зона "Круче всех" - прем’єра однойменного дитячого талант-шоу відбудеться на телеканалі "Інтер" вже 10 вересня. 

Де: Парк "Феофанія" (вул. Академіка Лебедєва, 37)

Коли: 24 серпня 14:00

Скільки: 20 грн, школярі та студенти - 5 грн, діти до 7 років та пенсіонери - безкоштовно

Більше інформаціїFacebook

Арт-проект "Межі матеріальності. Матеріалізація сенсу"

У цьому проекті куратор Олексій Тимофієв розмірковує про межі сенсу і про те чи може твір мистецтва існувати поза матеріальною оболонкою. Проект пройде в рамках "SUMMER SHOW: PART II". У ньому візьмуть участь 11 авторів: Віктор Ареф’єв, Юрій Сівірін, Віталій Маковій, C. Rabinovich, Гнат Соломко, Kinder Album, Pivnyky Time, Сергій Ігнатенко, Іван Денисенко, Андрій Сидоренко, Федір Александрович.

Де: Voloshyn Gallery (вул. Терещенківська, 13)

Коли: 9 - 30 серпня

Скільки:  Вхід вільний

Більше інформаціїFacebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-