У Сіднеї з аншлагом пройшла прем’єра фільму про жінок в АТО

У Сіднеї з аншлагом пройшла прем’єра фільму про жінок в АТО

Укрінформ
В австралійському Сіднеї з аншлагом пройшла прем'єра документальної стрічки «Матері війни», присвяченої долям жінок, які постраждали внаслідок конфлікту на сході України.

Про це повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

«Потрібно подивитися фільм, щоб побачити жахливу картину людських втрат української війни. Дякую Стефану Бугрину, що поділився цією історією з нами!» - сказала після перегляду одна із глядачок.

У свою чергу автор стрічки австралійський режисер українського походження Стефан Бугрин наголосив, що спілкування з українськими жінками-героїнями назавжди змінило його ставлення до життя.

Прем'єра пройшла в одному із найвідоміших кінозалів Сіднея, який ледь вмістив усіх охочих. Причому переглянути фільм про конфлікт на сході України прийшли не самі лиш етнічні українці.

Читайте також: Вийшов другий трейлер українського фентезі-фільму "Сторожова застава"

Глядачі також мали змогу поспілкуватися з режисером і продюсером «Матерів війни» Стефаном Бугрином та Стівеном Зелко із мельбурнської студії документального кіно «Сквід».

Показ стрічки також пройде у Мельбурні. Фільм відправлено на конкурсні програми провідних міжнародних кінофорумів, у тому числі найвідомішого в Австралії Мельбурнського фестивалю.

Посольство України в Австралії повідомило, що прем'єра фільму «Матері війни» - один із заходів, що проводяться в Австралії в рамках відзначення Дня незалежності України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-