Вийшов перший тизер фільму

Вийшов перший тизер фільму "Кіборги"

Відео
Укрінформ
Вийшов перший півтора хвилинний тизер фільму, заснованого на реальній історії оборони Донецького аеропорту, від відомого режисера знаменитого актора і телеведучого Ахтема Сеітаблаєва "Кіборги".

Відео з тизером фільму розміщене на офіційному You Tube каналі фільму. 

Як зазначається в описі до тизеру, художній фільм "Кіборги" - історія не про війну, а про сучасних героїв, які творять нашу нову Україну. Незважаючи на різницю у походженні та віці, їх об’єднала одна мета – захистити рідну землю від агресора. Заради спільної перемоги вони готові стояти до кінця! Бо за їхніми спинами матері, жінки, діти і вся Україна.

Як повідомляв Укрінформ, ідея фільму "Кіборги" вже стала одним з переможців 8-го конкурсного відбору Держкіно. Виробництво здійснює кінокомпанія "Ідас-філм". В основу фільму покладено сценарій, написаний Наталією Ворожбит. Загальна вартість кінофільму оцінюється в 47 мільйонів 947,2 тис. грн. 

Читайте також: Держпідтримка українського кіно сприятиме його ренесансу - Розенко

Глядачі чекають на прем'єрний показ фільму 6 грудня у знаменний день - День Збройних Сил України, у день героїв, про яких цей фільм, борців, які продовжують зберігати мир в Україні.

Фото: Кіборги, Фейсбук

Відео: SuperUfd

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-