Міжнародну премію Франка вручать у Дрогобичі

Міжнародну премію Франка вручать у Дрогобичі

Укрінформ
Церемонія нагородження лауреатів Міжнародної премії ім. Івана Франка відбудеться 27 серпня 2017 року у Дрогобичі на Львівщині.

Про це повідомляє прес-служба Міжнародного фонду Івана Франка. 

"Міжнародна премія ім. Івана Франка - щорічна і  є почесним визнанням наукових відкритів, вагомих здобутків і значних заслуг науковців світу в галузі україністики та соціально-гуманітарних наук. У 2017 році у номінації "За вагомі досягнення у галузі україністики" найкращою було визнано монографію "Нові причинки до історії української мови" (2016) професора Віденського університету, президента Міжнародної асоціації україністів - Міхаеля Мозера. У номінації "За вагомі досягнення у галузі соціально-гуманітарних наук" лауреатом став почесний професор Львівського національного університету імені Івана Франка, академік Академії вищої школи України та Української екологічної академії - Олег Шаблій з його науковою роботою "Суспільна географія", - нагадують у фонді. 

Читайте також: Комітет з премії Івана Франка назвав лауреатів

Програма, крім церемонії нагородження лауреатів Міжнародної премії ім. Івана Франка 2017 року,  передбачає інші заходи, зокрема покладання квітів до пам'ятників Іванові Франкові у с.Нагуєвичі та м.Дрогобичі, прес-конференцію лауреатів, презентацію їхніх монографій у Дрогобицькому державному педагогічному університеті ім. І. Франка, урочисту академію-концерт, присвячену 161-ій річниці від дня народження Івана Франка, в с.Нагуєвичі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-