Linkin Park опублікував лист до загиблого Честера Беннінгтона

Linkin Park опублікував лист до загиблого Честера Беннінгтона

Укрінформ
Гурт Linkin Park висловив слова вдячності та любові загиблому вокалістові Честеру Беннінгтону.

Лист опублікований на офіційному сайті гурту.

«Любий Честере!

Наші серця розбиті. Потрясіння від скорботи та неприйняття все ще поширюється нашою сім'єю, коли ми проходимо через те, що сталося.

Ти торкнувся багатьох життів, можливо, навіть більше, ніж зрозумів. Протягом останніх кількох днів ми бачили любов та підтримку, як громадськості, так і особистої, з усього світу. [Дружина Беннінгтона] Талінда та його сім'я цінують це і хочуть, щоб світ знав, що ти був найкращим чоловіком, сином і батьком, і сім'я ніколи не буде цілою без тебе.

Розмовляючи з тобою про майбутнє, твоє натхнення було заразним, а твоя відсутність залишає порожнечу, яку ніколи не можна заповнити — в кімнаті немає бурхливого, смішного, амбіційного, творчого, доброго, щедрого голосу.

Ми намагаємося нагадати собі, що демони, які тебе забрали, завжди були частиною угоди. Врешті-решт, співи про цих демонів були способом змусити людей закохатися в тебе в першу чергу. Ти безстрашно їх демонстрував, і роблячи це, звів нас разом та навчив більше бути людьми. Ти мав найбільше серце та зміг носити його на рукаві.

Наша любов до написання та виконання музики невичерпна. Ми не знаємо, який шлях нас очікує у майбутньому, але знаємо, що ти зробив наші життя кращими. Дякуємо тобі за цей подарунок. Ми сильно любимо та сумуємо за тобою.

До зустрічі знову, LP».

Читайте також: Linkin Park скасував тур через смерть соліста

Раніше повідомлялось, що Linkin Park створив віртуальний меморіал Честера Беннінгтона.

Нагадаємо: вокаліст гурту Честер Беннінгтон був знайдений повішеним у себе вдома в Лос-Анджелесі 20 липня. Йому був 41 рік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-