Віденський бал: французький винороб розіграє шампанське на благодійному аукціоні

Віденський бал: французький винороб розіграє шампанське на благодійному аукціоні

Фото
Укрінформ
Власник одного з трьох найстаріших винних домів Шампані (Франція) Кловіс Теттенже стане спеціальним гостем Віденського балу, який відбудеться в Києві 27-28 жовтня.

Запрошення французькому виноробу вручили сьогодні в Києві за дорученням голови оргкомітету балу Германа Макаренка, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Дякую за запрошення, обов'язково приїду разом з дружиною. Мені дуже подобається Україна, тож я мрію побувати тут знову, відвідати не лише Київ, а й Харків, і Одесу", - зазначив Теттенже.

Французький винороб приїхав у Київ вдруге, його візит організувала компанія Wine Bureau. Запрошення від маестро Макаренка йому передала генеральний директор групи компаній "Брендберг", ексклюзивний організатор заходу Марина Ігнатуша.

"Мсьє Кловіс, який володіє та керує винним домом Champagne Taittinger разом зі своїм батьком та сестрою, привіз з собою дві пляшки шампанського їхньої фірми, які будуть розіграні на благодійному аукціоні під час Віденського балу", - розповіла Ігнатуша.

Читайте також: Оркестр "Київ-Класик" готується до Віденського балу

Як повідомляв Укрінформ, благодійний Віденський бал відбудеться в Києві 27 і 28 жовтня за підтримки мерій Відня і Києва, ряду міжнародних організацій, зокрема, Українсько-австрійської асоціації. На захід запрошені державні діячі, зірки опери та балету, діячі культури з країн Європейського Союзу та США. В організації балу задіяні понад 400 осіб - хореографи, дизайнери, танцмейстер, декоратори, технічні служби.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-