Комітет із премії імені Франка оновив склад

Комітет із премії імені Франка оновив склад

Укрінформ
Наказом Держкомтелерадіо затверджено новий склад Комітету з премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності, до якого увійшли працівники Держкомтелерадіо, представники Міністерства культури та Міністерства освіти і науки, науковці.

Про це повідомляє прес-служба комітету.

"Також до складу Комітету включено представників громадськості - голову НСЖУ Сергія Томіленка, члена НСПУ Григорія Кримчука, голову правління Благодійного фонду "Троянди й виноград" Максима Рильського, президента громадської організації Всеукраїнський благодійний фонд "Журналістська ініціатива" Людмилу Мех, директора видавництва "Київ-Дакар-Париж" Бориса Клименка та інших", - йдеться в повідомленні. 

Очолює Комітет з премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності голова Держкомтелерадіо Олег Наливайко.

Читайте також: Держкомтелерадіо приймає заявки на премію "Українська книжка року"

З повним списком членів Комітету можна ознайомитись на сайті Держкомтелерадіо.

Премія ім. Івана Франка заснована постановою Кабінету міністрів України за пропозицією Держкомтелерадіо і Національної спілки журналістів у 2003 році. Вона присуджується щорічно напередодні дня народження Івана Франка 27 серпня. Премією відзначаються автори, чиї твори сприяють утвердженню історичної пам'яті народу, його національної свідомості та самобутності, спрямовані на державотворення і демократизацію українського суспільства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-