Творці

Творці "Гри престолів" знімуть фантастичний серіал для НВО

Укрінформ
Шоураннери «Гри престолів» Девід Беніофф та Д.Б.Вайс знову попрацюють з американським кабельним каналом HBO.

Вони опрацюють і знімуть фантастичний серіал під назвою «Конфедерація», повідомляє oKino.ua із посиланням на The Hollywood Reporter.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що Беніофф та Вайс не братимуть участі у виробництві пріквелів зі світу Джорджа Мартіна. Керівництво каналу їм це пропонувало, але вони відмовилися. Як з'ясувалося, не тому, що захотіли влаштувати собі відпустку, а щоб зайнятися новим проектом.

Дія «Конфедерації» розгорнеться в альтернативній Америці, де Громадянська війна 1860-х років не закінчилася перемогою північних штатів. Тоді Південь успішно відокремився від Півночі, аби відстоювати свою рабовласницьку систему. Героями серіалу будуть політики, работорговці, раби, бунтівники, журналісти, злочинці і звичайні сім'ї, на повсякденне життя яких впливає напружене суперництво між Конфедерацією (Південь) і Союзом (Північ) напередодні чергової громадянської війни.

Читайте також: "Світ Дикого Заходу" отримав 22 номінації на "Еммі", "Гра престолів" - жодної

Беніофф та Вайс  співпрацюватмутьи з такими сценаристами, як Нішель Д.Трамбл («Гарна дружина») і Малкольм Спеллман («Імперія»).

HBO прагне запустити проект у виробництво якомога швидше, тож очікується, що зйомки почнуться відразу ж, як тільки закінчиться «Гра престолів».

Фото: en.wikipedia.org

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-