Міжнародний фестиваль «Молода Галичина» назвав переможців

Міжнародний фестиваль «Молода Галичина» назвав переможців

Укрінформ
На Львівщині завершився ювілейний - 25-й Міжнародний фестиваль «Молода Галичина», який за час свого існування дав путівку на велику сцену багатьом зіркам української естради.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Урочистим святковим концертом завершився XXV Міжнародний фестиваль «Молода Галичина-2017», який з 7 липня тривав у місті Новояворівську на Львівщині. Він зібрав молодих виконавців сучасної української пісні та учасників із 15-ти країн світу», - розповіла директор фестивалю Наталія Коваль.

За її словами, участь у конкурсі взяли виконавці віком від 10 до 25 років. Діапазон пісень – від поп-музики, народної пісні в оригінальному аранжуванні, фольк-поп музики до джазу, блюзу, рок-н-ролу. Українці виконували всі пісні тільки рідною мовою. Учасники з інших країн могли виконувати одну пісню державною мовою країни, яку вони представляють, решту – українською мовою або пісні українських авторів, які перекладені на їхню рідну мову.

Читайте також: Каннського призера “На межі” повезуть на Одеський фестиваль

Гран-прі завоювала Катерина Сичевська з Білорусі.

Як відомо, переможцями «Молодої Галичини» свого часу були такі популярні нині виконавці, як Лілія Ваврин, Катерина Бужинська, Михайло Хома (Дзідзьо), Оксана Грицай (Міка Ньютон) та інші.

Фото: fest-mg.in.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-