На Віденському балу в Києві розіграють аукціонний лот від Жаклін Сталлоне

На Віденському балу в Києві розіграють аукціонний лот від Жаклін Сталлоне

Укрінформ
Жаклін Сталлоне, мати голлівудської зірки Сильвестра Сталлоне, хоче взяти участь у Віденському балу в Києві та пообіцяла надіслати лот для благодійного аукціону, який відбудеться на цьому заході.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомила організатор балу, генеральний директор групи компаній "Брендберг" Марина Ігнатуша.

"Жаклін Сталлоне більше 95 років, тому невідомо, чи дозволить стан здоров'я їй приїхати до Києва. Але в будь-якому разі вона пообіцяла передати коштовний лот, який буде розіграний на благодійному аукціоні. Якщо ж вона зможе приїхати, ми будемо дуже раді бачити і її, і її зіркових синів - Сильвестра і Френка", - сказала Ігнатуша.

Як повідомляв Укрінформ, організатори Віденського балу, який відбудеться в Києві 27-28 жовтня, запросили до участі матерів Міли Йовович та Сильвестра Сталлоне - зіркових американських акторів з українським корінням.

Бал відбудеться за підтримки мерій Відня і Києва, ряду міжнародних організацій, зокрема, Українсько-австрійської асоціації. На захід запрошені державні діячі, зірки опери та балету, діячі культури з країн Європейського Союзу та США. В організації балу задіяні понад 400 осіб - хореографи, дизайнери, танцмейстер, декоратори, технічні служби.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-