Ведучий

Ведучий "Євробачення" стане дебютантом Віденського балу

Укрінформ
Одним з дебютантів благодійного Віденського балу, який відбудеться в Києві 27-28 жовтня, стане ведучий Євробачення-2017 Тимур Мірошниченко.

Про це організатори заходу розповіли в Укрінформі на прес-конференції "Міжнародні культурні проекти: між Євробаченням та Віденським балом".

"Для мене величезна честь стати дебютантом Віденського балу. Але це також величезний виклик, тому що мені зараз 31 рік, і до цього часу я був упевнений, що "мужики не танцуют". Але, знаючи, хто буде нашими педагогами, вірю, що протягом підготовчого періоду все опаную. На прикладі Євробачення переконався, що за кілька місяців можна навчитися практично будь-чого і зробити це на максимально можливому рівні", - сказав Мірошниченко.

Його партнеркою на паркеті стане керівник танцювальної студії Лана Тиграна, яку Мірошниченко відрекомендував як меценатку і організаторку великої кількості культурних заходів.

"Їй простіше - вона професійна танцюристка, тому, сподіваюся, допоможе і мені навчитися танцювати вальс. Бо наразі я знаю лише "раз-два-три, раз-два-три", - пожартував телеведучий.

Він також підкреслив важливість проведення в Києві таких заходів, як Віденський бал, назвавши його "одним з індикаторів європейськості країни".

Як повідомляв Укрінформ, благодійний Віденський бал відбудеться в Києві 27 і 28 жовтня за підтримки мерій Відня і Києва, ряду міжнародних організацій, зокрема, Українсько-австрійської асоціації. На захід запрошені державні діячі, зірки опери та балету, діячі культури з країн Європейського Союзу та США. В організації балу задіяні понад 400 осіб - хореографи, дизайнери, танцмейстер, декоратори, технічні служби.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-