Благодійні вихідні: Кураж Базар, Кото-ярмарок та йога на Хрещатику

Благодійні вихідні: Кураж Базар, Кото-ярмарок та йога на Хрещатику

Афіша
Укрінформ
Цих вихідних підтримуємо братів наших менших: тут і вистава у зоопарку, і забіг із песиками, і ярмарок кошенят. 

Благодійний забіг «Біжу за пухнастого»

Що цікавого: Перший в Україні благодійний забіг «Біжу за пухнастого». Учасники заходу разом зі своїми чотирилапими друзями долатимуть відстань в 1 або 3 км. Якщо ж у вас немає хвостаня, не біда. Беріть друзів, усю родину і обов’язково долучайтесь до забігу. Усі кошти, зібрані у рамках забігу та протягом усього спортивно-хеппіпошного року, будуть також витрачені на будівництво майданчиків для пухнастих малюків.

Коли: 17 червня, 10:00

Де: Експоцентр України (просп. Академіка Глушкова, 1)

Скільки: 300 грн, необхідна реєстрація

Більше інформаціїFacebook

Музичний форум «Selector Pro»

Що цікавого: Selector Pro — серія музичних форумів Британської Ради за участі британських та українських фахівців і меломанів для обміну досвідом, професійного розвитку і знайомства з новими трендами в індустрії. Перший форум присвячений актуальним процесам світового та британського музичного сектору, зокрема питанню розповсюдження і продажу музики в цифрову епоху.

Коли: 16 - 17  червня

Де: Sentrum (вул. Шота Руставелі, 11)

Скільки: не вказано, реєстрація на події професійної програми

Більше інформаціїFacebook

Фестиваль «Тиждень швейцарського кіно»

Що цікавого: Фестиваль «Тиждень швейцарського кіно» приурочений до 25-річчя встановлення дипломатичних відносин України та Швейцарії. У програмі зібрано актуальні картини останніх років, відібрані на європейських фестивалях.

Коли: 15 - 19 червня

Де: Кінотеатр «Київ» (вул. Велика Васильківська, 19)

Скільки: 90 грн

Більше інформаціїFacebook

Свято «Hrushevsky Garden Party II»

Що цікавого: Проведіть вечір, занурившись в українську культуру та традицію, на ІІ Hrushevskiy Garden Party. Музей запрошує на щорічне святкування дня народження Катерини Грушевської. Ви зможете зануритися в український фолькльор, слідуючи за голосами традиційних духових інструментів, піснями бандуристів і етно-електронними варіаціями української музики.

Коли: 17 червня, 15:00

Де: Історико-меморіальний музей Михайла Грушевського (вул. Паньківська, 9)

Скільки: 60 грн

Більше інформаціїFacebook

Барахолка «Кураж Базар. Благодійний»

Що цікавого: Цього разу барахолка присвячена соціалізації дітей з інвалідністю. Гучна вечірка під діджей-сети, велика зоряна алея з продавцями, їжа, вуличні бари, космічні фотозони, б’юті-зони, барбершоп. Місце для релаксації. Лекції про те, що таке інклюзія, як з нею жити, хто формує толерантне суспільство. Та живий концерт: Mgzavrebi та секретний гість.

Коли: 17 - 18 червня

Де: Арт-завод «Платформа» (вул. Біломорська, 1)

Скільки: 70 грн

Більше інформаціїFacebook

Фестиваль «Bad Mama's Day»

Що цікавого: Перший фестиваль в цьому сезоні від Bad Mama присвячений Дню Матері. Тільки уявіть: нескінченний квітучий сад яблунь, десятки зон для дітей та десятки зон для дорослих, зони пляжу, сімейний чемпіонат в хрестики-нулики та ще багато іншого.

Коли: 17 - 18 червня

Де: ВДНГ «Сад бажань» (просп. Академіка Глушкова, 1)

Скільки: 100 грн, діти до 12 років – безкоштовно

Більше інформаціїFacebook

Гранд Кото-Ярмарок

Що цікавого: На вас чекатимуть смугасті котики всіх кольорів та відтінків! Великі та маленькі, серйозні та безтурботні. Кожного з них спіткала різна доля, але віримо, що в усіх них попереду щасливе майбутнє в люблячому родинному колі. Окрім смугастих тигрів, чорні та різнокольорові киці та кошенята в асортименті.

Коли: 18 червня, 12:00 - 18:00

Де: Ветеринарна клініка Гранд Вет (вул. Мукачівська, 9)

Скільки: вхід вільний

Більше інформаціїFacebook

Вільний концерт Oui Alfred з нагоди завершення «Аннафест»

Що цікавого: Подвійна вільна вечірка з нагоди офіційного завершення Третього міжнародного фестивалю мистецтв «Anne de Kiev Fest». Спеціальний гість – Oui Alfred (Франція, Париж), музикантка, віджейка, мисткиня.

Коли: 16 - 17  червня 20:30 - 22:00

Де: Арт-простір Orthodox (вул. Велика Житомирська, 21а)

Скільки: не вказано

Більше інформаціїFacebook

Прем'єра вистави Zoo в зоопарку

Що цікавого: Вперше в Україні — театр у зоопарку. Вистава-променад «ZOO» — це подорож людини у світ тварин, щоб зрозуміти себе. Побачити, наскільки ти людина, і наскільки ти зможеш залишатися нею, коли потрапиш у критичні обставини. Готові до перевірки?

Коли: 16 червня 18:00

Де: Київский зоопарк (пр. Перемоги, 32)

Скільки: 220 грн (вікове обмеження: 14+)

Більше інформаціїFacebook 

New Cars Fest 2017

Що цікавого: Фестиваль NewCarFest - це масштабний захід, який об'єднує у собі виставку і тест-драйв нових автівок 2017 року, експозицію «Автомобіль року 2017», зону електрокарів і ретромашин, дріфт-таксі, зони розваг і фудкорту, дитячу зону.

Коли: 17 - 18 червня

Де: ВДНГ (просп. Академіка Глушкова, 1)

Скільки: 90 грн, для дітей до 14 років - 45 грн, для дітей до 4 років - безкоштовно

Більше інформаціїFacebook, сайт, запис на тест-драйв

Фестиваль шоколаду "Choco Fiesta Kiev"

Що цікавого: Choco Fiesta - перший у Києві найсолодший і запальний фестиваль шоколаду та культури країн Латинської Америки - батьківщини такого цінного продукту, як какао. На фестивалі ви зможете спробувати найрізноманітніші види цього продукту, насолодитися його неповторним смаком і визначити для себе найсмачніший. Гості зможуть послухати чудову музикою у виконанні домініканського співака Антоніо Гомеза.

Коли: 17 - 18 червня

Де: Гольф Центр Київ (пр. Героїв Сталінграда, 10 Д)

Скільки: 100 грн

Більше інформаціїFacebook

Міжнародний день йоги на "Марафоні без метушні"

Що цікавого: Минулорічний досвід показав, що йога об'єднує! Цього літа ми запрошуємо вас приєднатися до найбільшої йога-сесії в Україні та встановити національний рекорд.

Коли: 18 червня 08:00

Де: Хрещатик 

Скільки: безкоштовно

Більше інформаціїFacebook

Арт-проект «СЕКС & М'ЯСО»

Що цікавого: «СЕКС&М’ЯСО»  – сучасна еротична художня експозиція, насичена метафорами, сексуальністю, взаєминами між закоханими, стражданням і щастям. Чоловічі тіла. Жіночі звабливі погляди. Сцени з ображеними закоханими. Розбиті серця. Відверті сцени – зворушливі моменти – чи є тут кохання? А може лише секс? Це все прості запитання, на які відсутні прості відповіді. Ole Solonko – київська сучасна художниця, яка працює на межі наївного мистецтва, мінімалізму та концептуалізму. 

Коли: 30 травня - 18 червня 

Де: Гастробар «Rebra&Kotlety» (вул. Борисоглібська, 8/13)

Скільки: вхід вільний

Більше інформаціїFacebook

Виставка моди "In Progress. Дрес-код України доби Незалежності"

Що цікавого: 40 українських fashion-дизайнерів, 200 моделей одягу, арт-об’єкти авангардної моди заввишки 4 метри, інаугураційна сукня Першої леді, сценічне вбрання зірок української поп-естради, моделі з показів в Парижі, Мілані, Нью-Йорку, Флоренції та Далласі. IN PROGRESS – це новітня історія української моди, але не тільки. Мода завжди була і залишається відображенням уявлень людей про ідеальний світ та ідеальних себе в цьому світі. Тому ця виставка є розповіддю про наше суспільство, нашу країну та її громадян, показана за допомогою моделей одягу, створеного українськими дизайнерами.

Коли: 15 – 29 червня

Де: Мистецький арсенал (вул. Лаврська, 10-12)

Скільки: 60 грн (пільговий - 30 грн)

Більше інформаціїFacebook

Виставка найкращих робіт конкурсантів «Арт-баттл 2017»

Що цікавого: Мистецький конкурс Арт-Баттл 2017 тривав протягом чотирьох місяців. За цей час конкурсанти написали 226 робіт, найкращі з яких представлять на фінальній виставці конкурсу.

Коли: 15 - 28 червня

Де: Арт-простір «White World» (вул. Пушкінська, 21)

Скільки: не вказано

Більше інформаціїFacebook

Парад трамваїв

Що цікавого: «Парад трамваїв» - це захід, присвячений 125-річчю київського електричного трамваю. Гості заходу зможуть побачити трамваї різних часів. На заході буде представлена експозиція із понад 20 моделей різноманітних трамваїв – від найстаріших до найсучасніших вагонів, які у різні часи перевозили пасажирів, а також спецтехніка. У програмі – урочистий концерт, гра духового оркестру, виступ барабанщиць, святковий торт і погашення ювілейної марки. Для дітей передбачена спеціальна програма: курсуватиме дитячий паровоз; працюватиме розважальний майданчик із різноманітними активностями та інтерактивними іграми, зокрема, мобільна бібліотека на колесах «Книжкобус». На дітлахів чекає безкоштовне морозиво, солодка вата і солодощі.

Коли: 17 червня, 13:00 

Де:  Контрактова площа (кінцева зупинка трамваїв № 11, 12, 14, 18, 19)

Скільки: вхід вільний

Більше інформаціїFacebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-